4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34587
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

I weż tu potem się dziw że ktoś dzieci bije, ja temu smarkaczowi spuszczałbym regularny wpie**** tak że znowu przestał by się odzywać.

Danas_fw

to nie jego wina że chodzi do klasy z Józkiem który z tego co zaobserwowałem to ma niezłą patole na kwadracie ;/

Danas_fw

To efekt bezstresowego wychowania, dostałby gówniarz kilka razy porządną karę to by się nauczył gdzie jest jego miejsce, a tak to mu się wydaje że jest najważniejszy i wszystko się kręci wokół niego.

ocenił(a) serial na 4
betakaroten95

Dla niego porządna kara= porządny wp****ol pasem

Danas_fw

oj bardzo wkurza, bardzo. aż ma się ochotę takiego przełożyć przez kolano i porządnie mu wrypać ażby przez miesiąc nie mógł usiąść. irytuje mnie to jego wtrącanie się ze wszystkiego, to jego mądrzenie się, gadanie o seksie - co mu do tego? już w tym momencie Kinga powinna mu dać wpiernicz albo chociaż jakiś szlaban na coś. gówniarze w jego wieku zwykle nie gadają o takich rzeczach. a Józka powinno się od niego odseparować, faktycznie zajeżdża patologią...

ocenił(a) serial na 4
makintosz

ciekawe, że Tomeczek nie lubi się z tym całym Józkiem, a cały czas coś nowego od niego przynosi :/

ocenił(a) serial na 7
LoveKills

A kilka odcinków wcześniej się z nim pobił bo na jego matkę wrzucał. Który normalny człowiek świetnie by się przyjaźnił z osobą która wrzuca na matkę.

Danas_fw

To najbardziej irytująca postać w tym serialu. Serio, wstydziłabym się takiego nieznośnego i rozpieszczone dziecka, któremu wydaje sie, że może wszystko.

noquarter98

Skoro przez kilka/kilkanaście miesięcy był panem domu, to sądził, że już tak zawsze będzie ;p

ocenił(a) serial na 6
Danas_fw

Mało powiedziane.

ocenił(a) serial na 1
Danas_fw

Ja bym mówił "Nie Ty będziesz decydować za mnie smrodzie mały" albo "Zajmij się czymś pożytecznym, a jak nie to ja Ci wymyślę zajęcie byś przestał myśleć o głupotach".

Krytykancki

a mnie śmieszą jego akcje, chociaż w realu mam uczulenie na rozpuszczone gówniarstwo. fajnie by było, gdyby teraz artur zaczął mu odpłacać pięknym za nadobne, wiecie, taka mała cicha wojenka:)

ocenił(a) serial na 1
nie_mam_nicka

No własnie, gnojek chce dearturyzacji to będzie ją miał ;D

ocenił(a) serial na 4
nie_mam_nicka

Ja się cieszę, że Artur na to nie reaguje. Inaczej by pokazał gówniarzowi, że faktycznie jego durne zagrywki coś go obchodzą i dają rezultat

ocenił(a) serial na 4
LoveKills

no, ale z drugiej strony jak Artur tak będzie dawał sobą pomiatać to jeszcze gówniarz wyjedzie do niego kiedyś z tekstem "skaczesz z okna albo powiem mamie że mnie uderzyłeś". Już widać że gnojek czuje się bezkarny jak ten klej wylał na fotel.

ocenił(a) serial na 4
qwerty95960

No, ale mnie wk*rwił... Ja bym mu przylała w tyłek!

ocenił(a) serial na 1
Danas_fw

lol, obejrzałam z musu 2 ostatnie odcinki, nie bardzo wiem o co w tym serialu biega, ale wiem jedno - ten bachor nadaje się wyłącznie do soczystego wp***dolu

ocenił(a) serial na 4
Magrat

W dodatku dzieciak jest ostro przy****ny, gdzieś tak do 6 roku życia w ogóle się nie odzywał w tym serialu. Kinga cos do niego mówiła a ten cały czas bawił się kolejką na podłodze. Wiem że może zbyt duży hejt na dziecko uskuteczniam, no ale jak nie chce mi się serialu włączać przez niego no to jakaś interwencja musi być, chociażby internetowa :)

Danas_fw

Podobnie moze byc z córka Marysi,narazie sie nic nie oddzywo,ani me ani be ani kukuryku ale jak sie pózniej moze rozkrecic to bedzie diabeł nie dziecko....

ocenił(a) serial na 4
gnoj2014

no jakby jakaś niemowa była

ocenił(a) serial na 1
Danas_fw

dzieciak jest taki, bo otaczają go nieudolni dorośli - upośledzona matka, ta durnowata kelnerka (?), bezjajeczny fagas matki...

ocenił(a) serial na 8
Danas_fw

Przecież na początku serialu Tomka "grało" inne dziecko

ocenił(a) serial na 4
tera18

Na pewno ? Ręki bym nie postawił, ale mocno mi się wydaje że to ten sam irytujący dzieciak.

ocenił(a) serial na 4
Danas_fw

Na pewno

ocenił(a) serial na 8
Danas_fw

Bankowo inny dzieciak :) Co nie zmienia faktu, że tamten Tomek był równie wk*rwiający jak ten obecny :DDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 4
tera18

Dobrze dobrali drugiego :) No ale tamten już był lepszy, bo się w ogóle nie odzywał tylko bawił tymi kolejkami czy tam samochodzikami na podłodze :D

ocenił(a) serial na 4
Danas_fw

Oo tak! Tomeczkowi należy się porządne lanie, a Kinga niby taka surowa matka, ale jak dzieciak wchodzi jej na głowę to nic sobie z tego nie robi. Już widac jakie rośnie z niego ziółko, za kilka lat zacznie ćpać razem z Danusią :D

ocenił(a) serial na 9
TomorrowlanD1991

dokładnie ! widać jak go wychowuje...ciekawe jakby teraz wpadła psycholożka i co? nadal taka wspaniała rodzinka i super dzieci? xD tomek robi sie taki jak kingusia! Wredny i sprytny !!!

Danas_fw

I bezczelny szczyl naoglądał sie jeszcze Kevina i stosuje swoje pułapki na Arturku i chce jeszcze od niego gre ciekawe po co aby mu dodatkowe pare milimetrów do pingli na głowie przybyło ?
Jemu od narodzin przy wychowaniu by sie przydała twarda ręka ojca ale tak to jest jak samotna mamusia stosuje nowoczesne podjeście i bezstresowe wychowanie ...

mrowa93

Jaka matka, taki syn jak to powiedziała Beata;p

ocenił(a) serial na 4
mrowa93

ja myślę że on by się tą grą pochwalił Kindze żeby ta się wkurzyła na Artura że takie gry dziecku kupuje

użytkownik usunięty
qwerty95960

Też tak może być jak on kombinuje na wszystkie sposoby,żeby się go pozbyć z domu.