bo Sabina dowiedziała się że ma siostrę chyba koło 950 odcinka.A Karol i Grażyna zawsze wiedzieli
czy też dowiedzieli się wtedy?i czy Ojciec finansuje Agatę od zawsze czy od tego okresu?
Od zawsze wiedziala ze ma siostre tylko nie mialy ze soba kontaktu bo Agata siedziala w Stanach a ojciec ja utrzymywal i wrocila bo przestal dawac kase i zeby sie zemscic na Sabinie
Tak tylko koło 950 odcinka była w Polsce i wtedy nic nie mówiła o USA.proponowała jakieś spotkanie Sabinie we trójkę z Ojcem więc jakby już wtedy była w Stanach to by coś wspomniała.
Agata wytropila Wekslera kiedy sie dowiedziala ze jej ojciec nie jest jej biologicznym starym. ale czy Weksler wczesniej wiedzial ze ona istnieje to nie wiem. na pewno nie byla w zadnych stanach wczesniej
w jakimś odcinku coś koło 950 Karol powiedział Sabinie że dłużej nie mogli z matką ukryć że ma siostrę.Więc Sabina pewnie dowiedziała się wtedy a oni albo wcześniej albo zawsze wiedzieli.Agata miała jakiegoś ojczyma,pewnie też Matkę.Nie wiem dlaczego teraz zachowuje się jakby ani tej Matki ani Ojczyma nie było.Pewnie chodzi o pójście na łatwiznę bo ciężej by było Agacie na samowolkę pod okiem jeszcze Matki i jej męża
Był wtedy wątek, w którym Grażyna myślała, że mąż zdradza ją z inną kobietą. Poprosiła Pawła, by śledził Karola.. Z czasem on wykrył, że Weksler spotyka się z niejaką Skowrońską. Karol potem przyparty chyba do muru przyznał, że to nie jego kochanka, tylko nieślubna córka, na której utrzymanie łoży. Grażyna i Sabina przed tymi odcinkami nie znały Agaty i o niej nie wiedziały. Potem doszło do pierwszego spotkania sióstr i Agata zniknęła z serialu. Dopiero jak wrociła, wyjaśniono, że w latach 2009-2013 była w USA i studiowała.
I całe te lata knuła zemstę na Sabinie, która zmieszała ją z błotem, jednocześnie wpędzając się w ostrą chorobę psychiczną.
Agata na początku właśnie wydawała się być tą dobrą siostrą, a Sabiną złą, rozpieszczoną, zepsutą dziewuchą, która nie chce bliżej poznać siostry. Nawet Paweł, który chyba je ze sobą umówił, wydawał się współczuć Agacie. Dopiero po powrocie Agaty w 2013, role się zupełnie odwróciły.
Właśnie widziałem ten kawałek odcinek 956.Agata faktycznie sprawiała wrażenie osoby sympatycznej,bezinteresownej.Chodziło jej chyba o to żeby lepiej poznać Ojca zresztą chyba mówiła że wyżej ceni Ojczyma niż biologicznego Ojca.Sabina jej wtedy nawtykała ale może faktycznie tak jak powiedziała była zła na Pawła a dostało się Agacie.dziewczyna była bardzo rożzalona podejrzeniami Sabiny.
Uważam że powinni jakoś poruszyć sprawę jej Matki i jej męża np że zginęli w wypadku,albo że wyjechali gdzieś daleko czy zerwała z nimi kontakt.
dziękuje za informację właśnie o to mi chodziło.Czyli Karol całe życie wiedział o córce i ją finansował.Grażyna dowiedziała się wtedy co Sabina.Ciekawe co z ojczymem Agaty i jej matką.
Sabina powiedziała,że nie chce mieć z nią nic wspólnego. Bylla wtedy rozpuszczoną pannicą w liceum. Nosiła wtedy czarne włosy jeszcze. Okropnie potraktowała Agatę. Teraz jest na odwrót ;).
Dokładnie, trochę nie dziwie się, że nienawidzi Sabiny, ma na jej punkcie jakąś obsesje. Swoją drogą dziwne, że po jej powrocie ani razu Agata nie wspomniała o tamtej sytuacji kilka lat temu. Chyba scenarzyści tego nie zapomnieli, a fajnie byłoby teraz do tego nawiązać - z pewnością wielu fanów tego nie pamięta. A i mieli mega farta, że wzięli wtedy taką aktorkę do takiego małego epizodu, bo teraz mogą wykorzystać wizerunek i kunszt Kisio do tak negatywnej roli, a ona się nadaje jak nikt inny. Mega się ją ogląda.
Przedtem faktycznie Agata sprawiała wrażenie sympatycznie dziewczyny która ma jakiś swój honor i ambicję.Poza tym nie chodzi tylko o to że nie wspominają o sytuacji z przed lat ale również to że nie mówi się o jej Matce i Ojczymie.Sabina obwinia ojca o Agatę a sama była wtedy nie wporządku nazwała się bękartem a Ojciec finansował Agatę,odwiedział po kryjomu a potem chciał spotkania Agaty z Grażyną i Sabiną.
Może te postaci (ojczym, matka) się jeszcze pojawią. Zawsze powrót takiej postaci daje masę nowych pomysłów, alternatyw - może będą to wykorzystywać z biegiem czasu.
w każdym razie jak pojawiła się kilka lat temu mówiła że ważniejszy jest ojczym a teraz tylko o ojcu mówi.
Ciekawa jestem czemu juz wtedy nie rozwinieto watku Agaty. Pojawila sie na chwile. Sabina ja pogonila i wyjechala z powrotem do USA. I tyle ja widzielismy. Widzowie w wiekszosci zapomnieli o niej.