Nie rozumiem jak wam się udaje usiedzieć normalnie przed tv? Ja zawsze jak to oglądałam to mnie szlak trafiał. Myślę, że przerwa wakacyjna też zrobiła swoje, bo się po prostu odzwyczaiłam i nie ciągnęło mnie do oglądania tego czegoś, ale raz po tej przerwie zaczęłam oglądać jeden odcinek i normalnie nie mogłam. Zawsze ten serial mnie wku%wiał swoją absurdalnoscią. Myślę, że nigdy już do niego nie wrócę (no chyba że wróci Igorek, bo lubię na niego patrzeć xD). Kiedyś był naprawdę fajny, a teraz to dno i wodorosty. Np. nie mogę patrzeć na Marychę, Kingę, Beatę (Bożee to jest jakaś porażka!) i Kaśkę (ten to wgl też masakra!) i tą debilną zgraję tych studencików Miksera, Radka, Aśki itp.. Ja już wolę M jak miłość, bo jest ciekawsze i mniej absurdalne, choć za długie są odcinki i przez to ten serial jest trochę nudny. Ale od czasu do czasu obejrzę. A to? Ja nie wiem jak można! Czy wy możecie normalnie usiedzieć w miejscu i spokojnie to oglądać? Podziwiam was ludzie.
Zawsze istnieje urządzenie takie jak pilot od tv i można przełączyć na inny kanał :) jedni lubią oglądać to inni co innego. Nie należę do wiernych fanów. Wielu programów telewizyjnych nie lubię, ale nie wchodzę na ich stronki robiąc oburzenia.
Przyzwyczajenie po prostu. Ostatnio oglądam w kratkę. Skoro nie lubisz serialu to nie musisz go oglądać. To żaden przymus.
Ale ja nie powiedzialam ze tego serialu nie lubie. Tylko, że nie naleze do najwierniejszych fanow. Skomentowałam tylko powyższy tekst ze jesli ktos nie chce to moze po prostu przełączyc.
A ja jeszcze bardziej podziwiam Ciebie! Nie możesz oglądać tego serialu, nie potrafisz wytrzymać odcinka, ale i tak się zmuszasz do patrzenia w TV, a potem jeszcze wchodzisz tutaj, żeby się z nami podzielić swoim cierpieniem. Prawdziwy heroizm! Ja bym się tak nie potrafiła poświęcić jak Ty ;)
Ojej ale śmieszne. Właśnie się nie zmuszam do patrzenia w tv! Dziwi mnie tylko to czemu ludzie to oglądają, jak można wytrzymywać przed tv oglądając to coś. A pytam o ten serial, dlatego że wcześniej byłam z nim jakby to powiedzieć związana, bo oglądałam go bardzo długo praktycznie od początku. A teraz, nie mogę go znieść. I w sumie on tylko zaśmieca ramówkę w tv, przez takich jak wy co to oglądają. No, ale luz, przecież nie oglądam tv cały czas.
A mnie dziwi, że potrafisz oglądać MjM, a Pm już tak bardzo Cię razi. Przecież to jest wszystko jedna szmira, tylko MjM ma o wiele większy budżet. Za to zdecydowanie ten serial jest mniej śmieszny :) Absurdalne wątki w Pierwszej Miłości to ubaw po same pachy. No chyba, że ktoś te tasiemce ogląda na serio.
" I w sumie on tylko zaśmieca ramówkę w tv, przez takich jak wy co to oglądają." - Większość ramówki każdej z najpopularniejszych stacji to śmieci. Twoje poczucie wyższości (wyrażające się w obraźliwym sformułowaniu "tacy jak wy") w tym temacie jest raczej nieuzasadnione. Każdy lubi co innego. Niezmiennie mnie wzrusza, że ludziom tak ciężko to pojąć.
Hehe, jeśli tasiemce zaśmiecają ramówkę to jestem ciekaw jak można określić obecność w ramówce seriali paradokumentalnych :D to dopiero jest badziew xD
beznadziejny temat xD co kogo to obchodzi że ty nie możesz usiedziec przed tv !!!!