4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
ocenił(a) serial na 4
kokakok

Tak samo jak dla Miksera ważniejsza jest niezrównoważona laska od kumpla.

ocenił(a) serial na 4
CharmlessMan00

Miksera troche rozumiem bo on sie boi ze laska popelni samobojstwo/tak mu Kinga zasugerowala

marajka

A ja rozumiem Radzia. Wiele razem z Jowitą przeszli i znają się o wiele dłużej niż Mikserek z płaczką. :)

ocenił(a) serial na 4
pampeluna94

nooo, dosc dlugo juz wchodzi tej su.... tzn. dziw.... no tej dziewczynie do dupci bez wazeliny. z przerwa na bycie giermkiem kobiety w helmie tzn. kobiety w berecie

marajka

To ze jej do dupy wchodzi, to znaczy że ja kocha. ;) Chociaż ja i tak nie widze tego jako "wchodzenie do dupy" - po prostu troska, uwielbienie czy co tam jeszcze.
Jezeli twoj chłopak przykładowo kupiłby ci pierścionek by pokazać jak cię kocha - to wg ciebie wchodzenie do dupy? (zależy co lubisz oczywiscie)
To ze Radek sie stara dla niej (ona zreszta w 2065 odc pokazała że dla niej to wiele znaczy, a nie ze ma to gdzies) to przyklad tylko tego jak ja kocha.
Ale nie mam zamiaru sie klocic, jezeli partnerstwo nazywasz wchodzeniem do dupy, no to coz...
Lepiej gdyby mial ja gdzies? A ich zwiazek opieralby sie tylko na klotniach i nieporozumieniach?

ocenił(a) serial na 4
pampeluna94

Tak, masz racje

ocenił(a) serial na 4
pampeluna94

troche pojechalam, bo wkurza mnie bezwzgledne uwielbienie dla Jowity ze strony wielu forumowiczow a jesli chodzi o relacje bohaterow to Radek jest o tyle wkurzajacy, ze pakuje sie znow w bezsensowne klopoty finansowe. no taki frajer mowiac po imieniu.

marajka

To ze jest frajerem to wiadomo :P

ocenił(a) serial na 10
marajka

Bo jest ona cudowna :-)

CharmlessMan00

Dokładnie Charmless :) Każdy tylko na Radzia i Jowitę najeżdża, a Mikserek to święty co?

kokakok

owszem,ale czego można sie spodziewać po Radziu,inteligencją to on nigdy w tym serialu nie grzeszył...i teraz za to płaci

ocenił(a) serial na 7
kokakok

Totalnie nie rozumiem obrażania się na Radka z powodu słów Jowity. To że są parą nie znaczy że on ma odpowiadać za to, co ona mówi :/

ocenił(a) serial na 3
kokakok

A ja powiem inne zdanie. Czyli dla Tosterka tudzież też Mikserka psychopatka jest ważniejsza od przyjaciela.

Netehor

:-)

Netehor

ta płaczka jest mega wkurzająca. dobrze, że dają trochę od niej odpocząć

ocenił(a) serial na 6
kokakok

Baba i pieniądze nawet największą przyjaźń rozpie.e.r.dolą