PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Kosmici już byli w serialu?

ocenił(a) serial na 7
JaviFlores

Posłuchaj tych tematów było ponad 100 jak nie więcej, na temat tego serialu. I to ,ze ty napiszesz sobie ,że to dno to trudno fani nadal będą oglądać serial. A po za tym tutaj pisze się o serialu, co będzie w nim dodaje się linki itp. a nie pisze ,ze serial to dno ,ze jest głupi itp. wbijcie sobie to do głowy w końcu. Nie którzy jeszcze są tacy mądrzy ,że robią konkursy na najładniejszą aktorkę i aktora. Co jest żałosne. Bo to strona o serialu, a nie pisanie ,że to dno.
I nie piszcie mi ,ze jestem durna sądząc tak, bo nie każdemu może się podobać moja wypowiedź ale to moje zdanie i mam gdzieś co o tym sądzicie. pisać ,że jest dno to możecie o filmie, a o serialu wystarczy założyć jeden temat ,ze jest głupi i tyle, a nie 100 czy jeszcze więcej każda osoba prawie o tym piszę. I to jest głupie a nie serial.
To tyle co chciałam powiedzieć. Znaczy napisać;)

ocenił(a) serial na 1
__Cleo Sertortii13

Skoro tyle osób pisze, że serial to DNO, DNO, DNO i jeszcze raz DNO, to skąd taka nagła zgodność w narodzie? Chyba coś w tym musi być...

ocenił(a) serial na 3
JaviFlores

Powiem tak - pytanie retoryczne, które zostało tu zadane, najlepiej świadczy o ''geniuszu'' tego serialu. Może nie jest on szczególnie realistyczny, czy też logiczny, a gra aktorska w większosci przypadków (bo są wyjątki, naprawdę) to dno i pół metra mułu, ale co z tego, skoro chociaż coś się dzieje i pośmiac się można?
Kosmitów nie było, chociaż teraz tylko na to czekam. I szczerze powiedziawszy, wolę idiotyczny scenariusz PM, gdzie praktycznie ciągle dzieją sie jakieś dziwne rzeczy, niż chociażby taki Klan, w którym każdy odcinek wygląda praktycznie tak samo.
Dziękuję za uwagę. Teraz możecie już mnie wyzywać :D

ocenił(a) serial na 7
Villemo339

Zgadzam się z Cleo Sertortii13. Naprawdę dużo mądrzejsze niż ten serial jest zakładać taki temat? Nie szkoda Ci było czasu na pisanie? Ani żadnej INTERESUJĄCEJ dyskusji to nie sprowokuje, ani nie zmieni czyjegoś zdania. Niektórzy oglądają bo fajne, niektórzy nie oglądają, bo głupie - a niektórzy oglądają, bo głupie. Każdy człowiek ma swoje zdanie i upodobania. Tylko co z tego

JaviFlores

jeszcze nie, a co chcesz być pierwszy?