podejrzewam,że na stałe nie odchodzą tylko robią dłuższy urlop ze względu na inne role(pewnie lepiej płatnę) z tego co wiem aktor grający Szymona w ,,Przyjaciółkach,,będzie więcej grał,a Daga Na wspólnej więc pewnie ze względu na nagrania w dwóch różnych miastach ciężko im to pogodzić. Nagrania przyjaciółek w kwietniu się kończą więc pewnie Szymon wróci za kilka miesięcy.
pewnie tak jak mowa w serialu tak pół roku przerwy.PM odcinki te co oglądamy były nagrywane jakiś czas temu ,chyba akurat jak miały się zacząć nagrania do Przyjaciółek
Z "Na Wspólnej" to trochę nietrafione, bo oni kręcą odcinki niemal z rocznym (!) wyprzedzeniem, poważnie mówię. Więc Daga musiała zacząć grać w NW na długo przed odejściem z PM. Ale i tak oboje raczej wrócą, choć dla mnie mogliby nie wracać (zwłaszcza Daga).
Ja myślę, że oni nie odchodzą z własnej woli tylko ze względu na decyzję scenarzystów. Wielkimi aktorami nie są. Brak pomysłu na te postaci i tyle.
I fajnie, taka przerwa dobrze zrobi. Za Szymona pojawi się Filip, to na pewno ciekawsza postać.