4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Czy oni odchodzą z serialu?? wiecie może dlaczego??

ocenił(a) serial na 8
sandia23

podejrzewam,że na stałe nie odchodzą tylko robią dłuższy urlop ze względu na inne role(pewnie lepiej płatnę) z tego co wiem aktor grający Szymona w ,,Przyjaciółkach,,będzie więcej grał,a Daga Na wspólnej więc pewnie ze względu na nagrania w dwóch różnych miastach ciężko im to pogodzić. Nagrania przyjaciółek w kwietniu się kończą więc pewnie Szymon wróci za kilka miesięcy.

użytkownik usunięty
ewi184

Też myślę,że powrócą niebawem.

ocenił(a) serial na 8

pewnie tak jak mowa w serialu tak pół roku przerwy.PM odcinki te co oglądamy były nagrywane jakiś czas temu ,chyba akurat jak miały się zacząć nagrania do Przyjaciółek

ewi184

a jak sadziszisz pierwsza milosczniknie zanteny

ocenił(a) serial na 8
ewi184

Z "Na Wspólnej" to trochę nietrafione, bo oni kręcą odcinki niemal z rocznym (!) wyprzedzeniem, poważnie mówię. Więc Daga musiała zacząć grać w NW na długo przed odejściem z PM. Ale i tak oboje raczej wrócą, choć dla mnie mogliby nie wracać (zwłaszcza Daga).

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Ja myślę, że oni nie odchodzą z własnej woli tylko ze względu na decyzję scenarzystów. Wielkimi aktorami nie są. Brak pomysłu na te postaci i tyle.

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

jeśli chodzi o Dagę popieram,a co do Szymona liczę że wróci

ocenił(a) serial na 10
sandia23

I fajnie, taka przerwa dobrze zrobi. Za Szymona pojawi się Filip, to na pewno ciekawsza postać.

ocenił(a) serial na 7
Zgiebongo

jaki filip?

damianho15

Maz Beaty.

użytkownik usunięty
sandia23

Daga moze wrocic ale blagam zeby Szymon nie wracal

no gra aktorska Szymona jest bardzo slaba.Ostatnio jak zagral to zdziwienie po wejsciu do swojego mieszkania...dejta spokoj!!