4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Daga w ciąży?

ocenił(a) serial na 7

Czy Daga rzeczywiście będzie w ciąży?
Osobiście wolałabym aby Daga była z kimś innym to bardzo fajna postać tak samo jak Mikser ale nie pasują oni do siebie, wystarczy tylko spojrzeć. Już lepiej gdyby Mikser był z Olka a Robert z Dagą. Choć tak też bym nie chciała :P
A wie ktoś też może kiedy wróci serialowa Kinga?

ocenił(a) serial na 1
madzia124

nie

madzia124

Daga jest w ciązy, co w sumie dziwne. Przeciez ona wyglada jak facet hahaha i nie zmienią tego nawet dlugie wlosy.

Hans_Kloss

facet z ogromnymi cyckami.

Faraon_5

jakie cycki? ja tam widzę tylko dwa naleśniki, może i jest wielka ale biustu nie ma. Ma męską figurę więc w takich przypadkach biust to rzadkość.

shrek1991

http://3.bp.blogspot.com/-1iiPdXOcIyA/Tj-HmVBCcGI/AAAAAAAAAAs/gnN6GgENRIM/s1600/ 355668.jpg

Faraon_5

No dokładnie o tych naleśnikach jak u starszej pani mówię:D
jeżeli dla Ciebie to jest ogromny biust to serdecznie Ci współczuję z powodu kobiet jakie widziałeś nago:D

shrek1991

Za to jedyną kobietą jaką ty widziałeś nago jest twoja matka, a dwa naleśniki to masz w spodniach.

Faraon_5

eee nie, ja sama jestem kobietą:P

shrek1991

Otoz to, męska figura, szeroka w barach jak pływacy.

użytkownik usunięty
madzia124

Ja w ogóle wolałabym, by ten ich wątek został zakończony.

ciąża ciąża i po ciąży.

ocenił(a) serial na 7
Faraon_5

Fakt dziewczyna moze nie jest ladna... jej wyglad czy glos, w ogole postawa i sposob w jaki chodzi. Ale jako aktorka w serialu fajna jest. Choc wolalabym zeby nie byla z Mikserem zupelnie do siebie nie pasuja ;p dobrze ze nie bedzie tego wspolnego dziecka :P Moze niech tak przyjaciołmi dobrymi zostana ;p;p
A Ewa moglaby zniknac ;p to jest dopiero dziewczyna ;/;/ w ogole malo jest ładnych mlodych dziewczyn i tak jakos niedobrane sa te pary wsród młodych ;/ chyba jeszcze najlepiej wyglada Sabina z Radkiem