4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Daga

ocenił(a) serial na 4

dlaczego tak na nią najeżdża część forumowiczów... w sumie nie jest brzydka i ma nawet figurę. to chyba dlatego że tak męsko się porusza i ma dość niski głos

marajka

Nie część forumowiczów tylko 99,9% haha
Jest brzydka, ma dziobaty nos a o jej twarzy nie można powiedzieć że jest ładna. Ksywa zapaśnik nie wzięła się z niczego:D
Zero bioder, zero biustu, zero talii=FACET. No i ten koszmarny głos, nie da się go słuchać.

shrek1991

A ja tam ja lubie.

ocenił(a) serial na 4
shrek1991

sabina tez ma nieladny nos, jest za chuda bez biustu itp ale jest bardziej kobieca

marajka

To czy dana dziewczyna się komuś podoba czy nie to tylko kwestia gustu:) Jednym się podoba, innym nie i nie ma o co kruszyć kopii :P

ocenił(a) serial na 4
shrek1991

no pewnie - zastanawiałam się tylko dlaczego akurat na nią tak jadą skoro nie jest obiektywnie taka zła... więc doszłam do wniosku że jej męski sposób bycia może na to wpływać

shrek1991

W sumie to ja lubie, co do urody to z buzi jest ładna i przyjemna, tylko czasem jak na nią patrzę to myslę " ale ona jest ogromna jak zapaśnik", zwłaszcza na tle tego anorektycznego Miksera to widac.

marajka

Ja osobiście Dagę lubię. ;3

ocenił(a) serial na 1
Trufla627

ja tez lubie Dage, nie pieprzcie że jesteś zła, bo nie jest

ocenił(a) serial na 10
elcia_filmaniak

AKTORKA, KTÓRA GRA DAGE, GRAŁA NAJLEPSZĄ ROLE W "GALERIANKACH" ;)

gabrielle33

czyli niby kogo?

gabrielle33

ona tam nie grała, to ta ruda z Barbaranianu grała

ocenił(a) serial na 3
marajka

Wole 1000 razy Sabinke niz KING KONGA DAGE ktora pewnie teraz przyprawi rogow Tosterowi z Billem

ocenił(a) serial na 1
e_rysiooo

pokażcie swoje gębusie cwaniaczki. najłatwiej siedziec przed monitorem i oceniac wyglad innych paszczurki

ocenił(a) serial na 3
elcia_filmaniak

Matka Elcia z Filmwebu

ocenił(a) serial na 1
e_rysiooo

Erysio- upośledzony "dżentelmen"

ocenił(a) serial na 3
elcia_filmaniak

No dalej dalej!Jeszcze wiecej jeszcze wiecej|!

marajka

odcinek 2040 - Daga tak wychudła że aż wyparowała
normalnie maleje w oczach ;) lol

ocenił(a) serial na 3
redhead_2

Szczerze? Jedyne, co mnie wkurza w Dadze to jest sposób mówienia. Nie mam na myśli głosu, raczej teksty typu ''mega'' itp. Nie mam nic do slangu, ale ona z tym przesadza...

ocenił(a) serial na 5
redhead_2

kurcze,strasznie schudła...ale jej to służy,widzieliście jakie nogi :) ?? tylko ten kolczyk w nosie psuje efekt,dziewczyna naprawdę się wyrobiła!

Holly__Golightly

fajny kolczyk, co Ty chcesz