dlaczego tak na nią najeżdża część forumowiczów... w sumie nie jest brzydka i ma nawet figurę. to chyba dlatego że tak męsko się porusza i ma dość niski głos
Nie część forumowiczów tylko 99,9% haha
Jest brzydka, ma dziobaty nos a o jej twarzy nie można powiedzieć że jest ładna. Ksywa zapaśnik nie wzięła się z niczego:D
Zero bioder, zero biustu, zero talii=FACET. No i ten koszmarny głos, nie da się go słuchać.
sabina tez ma nieladny nos, jest za chuda bez biustu itp ale jest bardziej kobieca
To czy dana dziewczyna się komuś podoba czy nie to tylko kwestia gustu:) Jednym się podoba, innym nie i nie ma o co kruszyć kopii :P
no pewnie - zastanawiałam się tylko dlaczego akurat na nią tak jadą skoro nie jest obiektywnie taka zła... więc doszłam do wniosku że jej męski sposób bycia może na to wpływać
W sumie to ja lubie, co do urody to z buzi jest ładna i przyjemna, tylko czasem jak na nią patrzę to myslę " ale ona jest ogromna jak zapaśnik", zwłaszcza na tle tego anorektycznego Miksera to widac.
Wole 1000 razy Sabinke niz KING KONGA DAGE ktora pewnie teraz przyprawi rogow Tosterowi z Billem
pokażcie swoje gębusie cwaniaczki. najłatwiej siedziec przed monitorem i oceniac wyglad innych paszczurki
Szczerze? Jedyne, co mnie wkurza w Dadze to jest sposób mówienia. Nie mam na myśli głosu, raczej teksty typu ''mega'' itp. Nie mam nic do slangu, ale ona z tym przesadza...
kurcze,strasznie schudła...ale jej to służy,widzieliście jakie nogi :) ?? tylko ten kolczyk w nosie psuje efekt,dziewczyna naprawdę się wyrobiła!