PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34536
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Kto jeszcze uważa, że to najlepszy świr w historii tego serialu?

ocenił(a) serial na 4
Kranar

Najprzystojniejszy to na pewno

marajka

Manuel przystojnieszy wg mnie.

Ruben_fw

No, Darek się przejadł ostatnio tą swoją urodą. Manuel chyba faktycznie był najprzystojniejszy ze świrów :P.

ocenił(a) serial na 4
Penelope261988

MNIE KOMPLETNIE NIE KRECIL TEN MANUEL

ocenił(a) serial na 4
Kranar

Najlepszy był Manuel, drugi Igor, Darkowi jeszcze sporo do nich brakuje.

ocenił(a) serial na 8
Kranar

Świetna postać grana przez bardzo dobrego aktora. ;) Darek to rzeczywiście niezły psychol, ale jednocześnie da się go lubić. ;) W ogóle nowe postacie wprowadzone w wątku Melki to strzał w dziesiątkę. Darek szybko podbił serca fanów czarnych charakterów takich jak Igor czy Dragon, Robert z kolei ma wiele fanek (w komentarzach pod zwiastunami na YouTube bardzo dużo osób chce, aby Melka i Robert byli razem), Hiszpan również jest facetem z ciekawym charakterem. I właśnie ci trzech panowie ratują ten wątek, bo na Michała Malinowskiego (Pawła) to już niemalże nie mogę patrzeć... Ciągle ta sama mina zbitego psa.

PS Witam po długim niepisaniu. :)

Cefalix

Tu się zgadzam :). Ogólnie Melka też denerwuje, ale Paweł to już w ogóle :). I właśnie przede wszystkim Robert jest ciekawy i niejednoznaczny i ratuje ten wątek, dzięki temu miło się śledzi co będzie dalej :). Ogólnie nawet w PM ciekawe rzeczy się dzieją, przynajmniej po Wrocławskiej części, bo Wadlewo coś kiepsko, ale czasem można się pośmiać. Na pewno jest ciut lepiej niż w zeszłym roku. Pojawiły się też nowe postacie. Jeszcze coś ciekawego dla Miksera i Błażeja, żeby mieli jakieś ciekawe wątki w końcu, bo słabują. Mikser mógłby być znów z Olą, bo ona też nikogo nie ma i tak tylko błąka się po fitness klubie. Potencjał jakiś jest by utworzyć cos fajnego. Mikser mógłby być profesorem, bo nie ma teraz za bardzo żadnego nauczyciela wśród postaci ( kiedyś był Patryk i dość śmieszne były perypetie gdy był nauczycielem, i te podkochiwanie się w nim Darii która później chciała skoczyć z mostu i topić się w Wiśle :P).