PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Ten wątek jest tak głupi, że brak słów. Daria przez kilka odcinków przeżywa, że zawiodła go w łóżku, po czym okazuje się, że jednak do niczego nie doszło, a Błażejek zakochał się w niej. Oni oboje są irytujący, więc pasują do siebie.

ocenił(a) serial na 8
elmoo_filmweb

coraz więcej takich wątków;(

ocenił(a) serial na 7
elmoo_filmweb

Daria jest moją ulubioną postacią, którą często rozumiem... Ale z tym wątkiem z Błażejem przegięła ostro. To spowiadanie się gówniarzowi w salonie jaką miała bieliznę na sobie :/ Swoją drogą jak Błażej mówił że trzeba zatrzeć złe wrażenie i przespać się "jeszcze raz" to chciał wykorzystać jej niewiedzę czy żartował i w końcu by powiedział "stop"?...

ocenił(a) serial na 3
Naavy

Właśnie Daria była całkiem normalną postacią, zaczęła mnie irytować od czasu romansu z tym starszym facetem. A z Błażejem to już porażka. No brak słów na ten ich wątek seksu.

ocenił(a) serial na 7
elmoo_filmweb

Nie no, ten starszy facet jeszcze był spoko, w różnych osobach się człowiek zakochuje i na siłę, nawet jeśli coś jest ewidentne, będzie się oszukiwać :(

ocenił(a) serial na 4
Naavy

ja też myślę, że wątek z Miśkiewiczkiem był ok. Bardzo życiowa sytuacja.

ocenił(a) serial na 4
elmoo_filmweb

bez przesady - byly glupsze

elmoo_filmweb

Dzisiaj Daria przeszła samą siebie, czy to w domu robiąc bałagan w kuchni czy u Grzegorza i Grazyny, a kropka na i było nazwanie Grzegorza per tata hahaha.

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

przesadzają już z tym roztrzepaniem Darii