PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Dawno,dawno temu!

ocenił(a) serial na 10

Ten serial był naprawdę fajny....

ocenił(a) serial na 7
franiu71

Też tak sądze teraz jest coraz gorszy !

ocenił(a) serial na 1
franiu71

Na samym początku, jeszcze jak Pawła grał inny aktor - to był całkiem dobry. Teraz to totalne dno moim zdaniem. Mogłabym nawet stwierdzić, że jest gorszy od Klanu.

ocenił(a) serial na 7
karolaajn

Taa, jeśli tak uważasz tzn, że nie obejrzałeś ani jednego odcinka klanu. Ja tam chociaż się pośmieje ze Śmiałka i Kaśki a w tym Klanie, co? Nudy i nudy ...

ocenił(a) serial na 1
__Cleo Sertortii13

Poziom "Pierwszej miłości" jak dla mnie jest tak żenujący, że nawet nie potrafię tego wyśmiać. Ten serial próbuje oddać rzeczywistość na tak kiepskim poziomie, że ręce się załamują. Do tego pomieszczenia są strasznie nienaturalne, bardzo widoczne, irytujące sztuczne światło i kiepski dźwięk (zawsze słychać pogłos studia). Za to Klan to cały zbiór tak sztucznych sytuacji i postaci, że aż mnie to śmieszy. Nie wiem czy Cię tym przekonam...

ocenił(a) serial na 7
karolaajn

Szczerze to nie, ale każdy ma swoje własne zdanie odnośnie tego serialu. Jedni go lubią inni nie, np. ja nie lubię na wspólnej a dla innych to całe życie!

__Cleo Sertortii13

odwal sie od na wspulnej

ocenił(a) serial na 7
magazynier__48

Wiem że to ty podszywaczu! Magazynier ma trochę więcej rozumu od ciebie i nie robi takich błędów.

magazynier__48

słuchaj sie nie podszywaj sie podemnie

magazynier_48

to ze ukradles mi konto nie znaczy ze masz sie tu tak zachowywac jak ja 111

ocenił(a) serial na 7
magazynier__48

Właśnie podszywaczu, żarty se robisz? czy co?

__Cleo Sertortii13

Ja lubię oglądać PM te kilkaset odcinków wstecz co były kręcone w 2009 roku, pamiętacie jak Artur miał problem z Medykiem, długi itd! To są świetne odcinki!

ocenił(a) serial na 7
sebastian22221

Ja też uwielbiam tamte . :D i czasami se na ipli oglądam . :p