4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Podobno po wakacjach ma być cos takiego że znów porwą Marysię. Dla mnie to już troche przesada.... Znowu porwanie? I to tej samej osoby?

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

No czytałam ze ma być znowu porwanie Marysi w tym Peru

ocenił(a) serial na 9
gumis882

Pewnie aktorka chcę sobie zrobić przerwę od serialu i nie będą jej pokazywać podczas porwania, albo nie mają już pomysłów na wątki to znowu dali porwanie -,-

ocenił(a) serial na 5
Anna_0604

Może oni to się lubią powtarzać z tymi wątkami z porwaniami ze 2 raz Marysie ktoś porwie .

ocenił(a) serial na 9
gumis882

3 zmartwychstania : Artur, Hubert , Igor :D

gumis882

Ktoś w innym wątku liczył, że to już będzie czwarty raz jak porywają Marysię, wcale nie drugi :D Także niezła beka :D

ocenił(a) serial na 8
Anna_0604

Może wtedy, gdy to kręcili, Aneta miala bardzo intensywne treningi do TzG i stąd chwilowe znikniecie bohaterki.

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Też na to stawiam. Mam nadzieję, że "ciężar" tego wątku nie spadnie zupełnie na Marysię i głównym wątkiem nadal będzie Paweł. Oby wrócili razem :P

ocenił(a) serial na 9
Zgiebongo

Ale paweł już nigdy nie wróci do serialu. Czytałam w necie że Krawczyk wypowiadał się że już nie chce grać w PM, że rezygnuje. Ale nie wiem czy to do końca prawda... :/

ocenił(a) serial na 10
alexandrax123

Prawda, Krawczyk już na pewno nigdy nie wróci, ale przecież zawsze mogą dać nowego aktora. I myślę, że tak właśnie będzie w nowym sezonie. Jakaś operacja plastyczna, coś wymyślą :) Chyba, że wróciłby Janicki, wtedy można byłoby pominąć kwestię zmiany wyglądu i tak byłoby najlepiej.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

to samo pomyślałam z tym porwaniem. Przesada,to już jej chyba 3 porwanie. Losie...