4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Ktos ostatnio sie zastanawial czemu Radek nie przezywa rozstania z Nicola. Niebawem Nicola z matka pojawi sie u Radka w
mieszkaniu i postanawiaja wrocic do siebie. Radocha?:-) .

ocenił(a) serial na 8

Ale dzieciaki:-) ciekawe jak dlugo tym razem będą idealnym malzenstwem

użytkownik usunięty
ewi184

i co matka nagle zmieni front i będzie lubić Radka?

ocenił(a) serial na 8

pewnie tak stwierdzi że są małżeństwem i muszą się dogadać

użytkownik usunięty
ewi184

albo Julian znalazł sobie nową laskę.

ocenił(a) serial na 8

Nicola też jest pusta więc pasują do siebie z Radkiem.

użytkownik usunięty
ewi184

para nieudaczników i nierobów.

ocenił(a) serial na 8

jej pasowała ta praca w barze z kurczakami jeszcze tam Radek czapki na głowę i para z krainy kurczaków

użytkownik usunięty
ewi184

Mnie bawiło jak Radek powiedział ze praca w Barze jest poniżej jej kwalifikacji a ona na to coś w stylu Radek przecież ja nie mam zadnego wykształcenia.dobrze raz coś powiedziała a on tradycyjnie się ośmieszył.

ocenił(a) serial na 8

tak pamiętam to.ona tylko umiała zakupy robić.poszła na studia nie pamiętam jakie latała na nie z zeszycikami pod ręką i tak na koniec wzięła niby dziekankę

użytkownik usunięty
ewi184

śmieszne to było nawet torebki ani plecaka nie miała.na zajęcia też chodziła tak jakby uczelnia dopasowała jej zajęcia bo Pani Nicola rano pracuje a potem ewentualnie wpadnie na jeden lub dwa wykłady.

ocenił(a) serial na 8

właśnie.ja nie wiem czemu jak oni piszą coś nie doczytają jak jest naprawdę w życiu ,żeby było bardziej realnie

użytkownik usunięty
ewi184

pokazują studia jak jakiś kurs tańca który trwa dwa razy w tygodniu po 1,5 godziny.

ocenił(a) serial na 8

sesja tylko za pomocą prac pisemnych i wspomniana na odczepnego

użytkownik usunięty
ewi184

Mikołaj na zaliczenie wysyła referat przez internet.w gimnazjum były większe wymagania.

ocenił(a) serial na 8

tak a pisał go dzień wcześniej bez żadnych książek bez powoływania się na nic ot taki geniusz a stron pewnie góra 2 skoro z 1000 studentów zaliczenie za pomocą referatu