Ktos ostatnio sie zastanawial czemu Radek nie przezywa rozstania z Nicola. Niebawem Nicola z matka pojawi sie u Radka w
mieszkaniu i postanawiaja wrocic do siebie. Radocha?:-) .
jej pasowała ta praca w barze z kurczakami jeszcze tam Radek czapki na głowę i para z krainy kurczaków
Mnie bawiło jak Radek powiedział ze praca w Barze jest poniżej jej kwalifikacji a ona na to coś w stylu Radek przecież ja nie mam zadnego wykształcenia.dobrze raz coś powiedziała a on tradycyjnie się ośmieszył.
tak pamiętam to.ona tylko umiała zakupy robić.poszła na studia nie pamiętam jakie latała na nie z zeszycikami pod ręką i tak na koniec wzięła niby dziekankę
śmieszne to było nawet torebki ani plecaka nie miała.na zajęcia też chodziła tak jakby uczelnia dopasowała jej zajęcia bo Pani Nicola rano pracuje a potem ewentualnie wpadnie na jeden lub dwa wykłady.
właśnie.ja nie wiem czemu jak oni piszą coś nie doczytają jak jest naprawdę w życiu ,żeby było bardziej realnie
pokazują studia jak jakiś kurs tańca który trwa dwa razy w tygodniu po 1,5 godziny.
Mikołaj na zaliczenie wysyła referat przez internet.w gimnazjum były większe wymagania.