PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

I tak jak myslalem, ze dobije do tysiecznego odcinka jeszcze w styczniu, juz dzisiaj jestem na 1005-tym, pewnie niebawem bede na biezaco, zwlaszcza, ze teraz bede mial tyle wolnego czasu. Ale tak czytajac posty na forum to faktem jest, ze serial powoli staje sie nudnawy, od 1-go pazdziernika obejrzalem 1000 odcinkow i <idze, ze brakuje juz pomyslow na nowe , ciekawe watki.... A co Wy o tym myslicie..??

ocenił(a) serial na 10
adalberto

Masz trochę racji, ale ostatnie odcinki też są ciekawe ;) A tak swoja drogą to powiem ci, że jesteś strasznie blisko ;) A, jak byś miał tak uzasadnić to, dlaczego jest coraz nudniej i brakuje pomysłów? Kiedy wejdziesz na gg??

ocenił(a) serial na 3
adalberto

Wiesz ja kiedys tez ogladalam pm na ipli od pierwszego odcinka jak w telewizji lecial jakis 1000 odcinek czy jakos tak i wreszcie dobilam i bylam na biezaco wiec ogladalam w telewizji i musze ci powiedziec ze serial stal sie do bani. Przestalam ogladac z miesiac temu i nie zaluje bo jak czasami zerkam na internecie zeby zobaczyc z ciekawosci co tam sie zmienilo to rece mi opadaja. To juz nie jest pierwsza milosc ktora lubilam i moglam ogladac calymi dniami na ipli