PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

jak myślicie co tam jest ?
ja obstawiam że ojciec Artura...

el_mariaci_2

Przecież ojciec Artura nie żyje, czyżby się ukrywał?

sebastian22221

Lub Izabela go ubezwłasnowolniła ... jakieś prochy albo coś i upozorowała wypadek

użytkownik usunięty
el_mariaci_2

A ja obstawiam że jutrzejszy odcinek zasłuży na wysokie oceny za walory estetyczne tej nowej pielęgniarki ;-D

el_mariaci_2

el_mariaci_2 przeczytałeś w ogóle co Ty napisałeś? I wydaje Ci sie, że jakby tak zrobiła to nikt nie odkryłby prawdy? Przecież to nie trzyma się kupy... koleś miał pogrzeb i co byłby tam w tym domu i nikt by o tym nie wiedział? To tak jakbym uśmiercił babcie, wyprawił jej pogrzeb, a na końcu dał ją do domu starców;p Chodź w tym serialu wszystko jest możliwe...

tony_tr

Zresztą, tam jest jej matka więc nie ma w sumie nad czym dumać.

ocenił(a) serial na 7
tony_tr

Matka Izabeli? Skąd o tym wiesz?

ocenił(a) serial na 4
tony_tr

pogrzeb był pokazany ? bo wydaje mi się,ze albo go omineli albo ja nie widziałem,

niccco

No właśnie nie było widać pogrzebu ojca Artura, a w serialu wszystko jest możliwe, co innego gdy aktor umiera tak jak Jaroszy z M jak miłość czyli Maciej Kozłowski albo Norbert czyli Mariusz Sabiniewicz, ich obojga już nie ma a Andrzej Piszczatowski żyje, ale okaże się kto tam jest w tym domu opieki.

ocenił(a) serial na 5
el_mariaci_2

W Domu Opieki jest matka Izabeli. A jej ojca zabił kiedyś dla interesów ojciec Artura dlatego Izabela się mści