4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
DeeelShannon

taką ma rolę ten aktor i zajebiście gra na tle tych drewniaków

ocenił(a) serial na 4
DeeelShannon

błagam... co to za wypowiedź? on nie gra osoby z zespołem downa tylko upośledzonego psych. - widzisz coś śmiesznego lub rozwalającego w tym, że niektórzy sie tacy rodzą????

ocenił(a) serial na 1
marajka

Upośledzony umysłowo w stopniu umiarkowanym .

marajka

on się taki nie urodził, stał się w wyniku wypadku

ocenił(a) serial na 4
buszujacawzbozu44

nieistotne czy się urodził czy w wyniku wypadku - chodzi o sam żałosny fakt nabijania się z takich osób

DeeelShannon

czy wy uwazacie ze jedyne uposledzenie jakie istnieje na swiecie to zespol downa?

ocenił(a) serial na 4
ririri

no właśnie... i jeszcze taka osoba uważa się za lepszą bo nie ma zespołu downa tudzież innego upośledzenia a tak na prawdę jest żałosna śmiejąc się z tego typu ludzi

użytkownik usunięty
DeeelShannon

downem jest ktos kto zaklada taki temat i aktor (ktory chory nie jest) oraz scenarzysci ktorzy sie nasmiewaja z choroby. i mysla ze sa tak zajebiscie smieszni. moze dla 10latka ktory sie smieje ogladajac klan i widzac macka...

ocenił(a) serial na 7

Oni się nie wyśmiewają tylko pokazują że na świecie istnieją takie osoby. To nie wina aktora że nie jest upośledzony.

ocenił(a) serial na 7
__Cleo Sertortii13

Zgadzam się. Nie ma w wątku Zbyszka nic zabawnego i nie sądzę, że to był czyiś zamysł. No i mi jego gra nie przeszkadza.

DeeelShannon

Po pierwsze to od 1995 roku używa się określenia "osoba z niepełnosprawnością intelektualną". To są ludzie tacy jak my, wymagają tylko większej uwagi i opieki. pozdrawiam nietolerancyjnych i niedouczonych.

natka134

Gdyby obciął włosy, zgolił wąsy, zdjął okulary i założył normalne ciuchy to wyglądałby jak zwyczajny facet, który się tylko jąka.

ocenił(a) serial na 10
Faraon_5

No ależ oczywiście masz rację też tak miej więcej myślałem.

DeeelShannon

czy wie ktoś jak ten aktor się nazywa?

Heart_Of_Stone

Dariusz Toczek.

ocenił(a) serial na 1
Faraon_5

http://www.filmweb.pl/serial/Pierwsza+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2004-155173/discussi on/Zbyszek.,2027295 Dzięki