4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

odmieniony Rysiek, wygrał :D
i do tego żarcik Karola w stylu Familiady

kilka razy się dziś uśmiałem, ale tak szczerze, a nie z zażenowania.

ocenił(a) serial na 10
IOOI

Najlepsze dwa motywy odcinka. Oni od zawsze rzeczywisty wizerunek Karola przeplatają do serialu, wybitny jest :)

ocenił(a) serial na 7
IOOI

tez jak usłyszałam żarcik, od razu pomyślałam o Familiadzie. haha ; )
a Rysiek.. haha SIR , : D

użytkownik usunięty
IOOI

mi też sie przypomniala wtedy familiada, xd karol jest spoko w tym serialu

ocenił(a) serial na 7
IOOI

Przemiana Ryśka przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Najlepszy był tekst Seweryna do Śmiałka: "Jaki tam z niego ser. Chyba żółty." czy jakoś tak xD
Dowcip Karola niezły, lepszy od sucharów z Familiady :P

Ola_2705

hahaha no też się zaśmiałem :D Jeszcze tak zaakceptował ten "żółty" :"D

ocenił(a) serial na 8
IOOI

Wadlewo fajna wioseczka:) tam się dzieje zawsze jest wesoło :)

ewi184

i ma być jeszcze lepiej czytałem streszczenie na środe lub chyba czwartek i coś pisało o jakichś istotach .Na temat Wadlewa wyobraźnia scenarzystów chyba nie ma granic

ocenił(a) serial na 8
mrowa93

istotach?czyli UFO? tam to się dzieję...jak nie licytacja miejsc na cmentarzu,to świński ryjek a teraz Ufo

użytkownik usunięty
ewi184

Mnie się podobało jak Rysiek ustawił ich w szeregu jak bandę dzieciaków,brakowało tylko Mario.

ocenił(a) serial na 8

A mi się podoba jak on wyglądał i te jego śmieszne wstawki po angielsku

użytkownik usunięty
ewi184

A mandaty pisał jak uwagi w dzieniczku.

ocenił(a) serial na 8

z tymi jego mandatami to taki ubaw.w Usa nawet szerfa karał a w Wadlewie wójta naprawde służbista.dostał nagrdę, ale batoników kupi

Detektyw informuje Agatę, że nic nie wskazuje na to, aby Igor i Piotr byli ze sobą spokrewnieni. Kinga boi się o ojca, który coraz bardziej angażuje się w sprawy Anety. Do tej pory nie wybaczyła jej, że jakiś czas temu podjęła decyzję, by zostawić Marka. Rysiek zastanawia się nad istnieniem pozaziemskiej cywilizacji. Radzi się Bartka. Artur wraca do Wrocławia. Ku zaskoczeniu Beaty, która od dłuższego czasu z utęsknieniem czekała na ten moment, Zosia i Stasia przeprowadzają się do Polski.

tutaj macie streszcznie odcinka ze środy

ocenił(a) serial na 10
mrowa93

Najlepsze było jak zapisywał imię Seweryn w dzienniku i powiedział je z angielskim akcentem xd