Od dawna było mówione o tym że Błażej uświadomi sobie że kocha Grażynę ale zdziwiła mnie jej
reakcja.Spodziewałem się że ona raczej w miarę spokojnie wytłumaczy mu że kocha jego Ojca a to
co było między nimi dawno minęło.
A ona zachowała się tak jakby dalej go kochała a nie jego
Ojca.Tak jakby Grzegorz był nagrodą pocieszenia.A wy co o tym myślicie?
Też to zauważyłam. Wydaje mi się, że Grażyna mimo wszystko lepiej czuła się przy Błażeju, jakby znowu miała 20 lat. A z Grzegorzem to takie stare dobre małżeństwo.
No to teraz ciekawy wybór przed nią. Zobaczymy, czy wybierze Grzegorza czy Błażeja, który zapewne kilka razy ją przeleci i znowu spodoba mu się jakaś dziewczyna w jego wieku.
Zaraz będzie akcja w banku z Grzegorzem, ciekawe jak to wpłynie na całą te relacje. Mnie też zdziwiło zachowanie Grażyny, zupełnie nic o Grzegorzu, tak jakby była sama, a Błażej chciał do niej wrócić.
Myslałem że bardziej wścieknie się o to na Błażeja że podbija do dziewczyny swojego Ojca i bała się konfliktu w rodzinie.A ona po wyjściu Błażeja cała zdenerwowana,rozkojarzona,zamyślona i jakby zupełnie nie wiedziała co robić.Pewnie ostatecznie i tak będzie z Grzesiem ale mimo to myślałem że tylko Błażejowi odbiło.
Pewnie Grażyna zacznie mieć wątpliwośći czy nie kocha dalej Błażeja a on będzie gotów rozbić związek Ojca.W banku Grzegorz będzie rany i uratuje Błażejowi życie.Grażyna wiedząc że Grzegorz może umrzeć uświadomi sobie że to jego kocha a nie Błażeja a Błażej zda sobie że to było wyjątkowe świnstwo podbijac do kobiety Ojca.
Ojciec wspaniałomyślnie wybaczy jemu i Grażynie.
Grażyna zachowywała się jakby kochała Karola a nie Grzesia dopiero jak wspomniał o interesach wyrzuciła go za drzwi.Czyli pewnie wolałaby Karola gdyby nie był taki za pieniędzmi.
Karol pewnie uznał że wcale nie kocha Grażyny tylko najważniejsze są interesy i pieniądze dlatego odpuścił.
A ja nie wynikałbym w psychikę bohaterów tylko stwierdził, że ten serial jest coraz głupszy i wszelkie dociekania tracą sens. I mówię to z przykrością.
Ja nie chcę wnikać w psychologię bohaterów ale poto jest ta strona żeby rozmawiać na temat serialu.