PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wydaje mi się, że aktorkę świetnie dobrali do tej rol, zwłaszcza kiedy akacja z jej udziałem dzieje się w tej wsi. Garbi się czasem i tak w charakterystyczny sposób pociąga gardłem jak chce się zaśmiać idealnie dopasowana do roli dziewczyny ze wsi :D

P.S Ciekawe czy wino z gwinta potrafi obalić? ;p

damianii

Nie lubię postaci Emilki jest taka hmm..... wieśniacka. :D

damianii

Emilka z gwinta nawet wódę ciągła, a co tam wino :P

A co do aktorki - za niedługo będzie w Kiepskiach grać narzeczoną Waldka ;)

burbinator

Nooo do tego na pewno będzie się dobrze nadawała. A co do postaci Emilki... ta aktorka jest stworzona by grać po prostu wieśniaczkę i niestety nic tego nie zmieni...

użytkownik usunięty
tony_tr

Ja się tylko zastanawiam czy ta aktorka naprawdę jest tak wybitna że potrafi w tak autentyczny sposób grać nierozgarniętą i prostolinijną wiejską dziewkę czy po prostu jest taka w rzeczywistości ;-D

Może jest ze wsi? :DD

bonecrusher22

Czy ja wiem czy ona jest nierozgarnięta?? Moim zdaniem wrecz przeciwnie, jest taka krzykliwa, i lubi postawic na swoim.

cinekkk1

Ze wsi nie jest, urodziła się we Wrocławiu

damianii

Mogłąb y być urodzona nawet w Nowym Yorku... a i tak bedzie wieśniaczką;p

ocenił(a) serial na 7
tony_tr

Z tego co czytam to uważam ,że myślicie iż jeśli ktoś jest ze wsi to jest wieśniacki i gorszy. A tak wcale nie jest! Wiele paniuś jest ze wsi i jakoś nie są wieśniackie.

__Cleo Sertortii13

I wywnioskowałaś to z tego co napisałem? hehe Chodzi o to, że zachowanie Emilki jest takie, a nie inne. Może być urodzona gdziekolwiek, ale to nie zmienia faktu, że najlepiej gra wieśniaczke i tyle:) Ma takie usposobienie, wyraz twarzy, ton głosu i wiele wiele innych... nawet posturę;p wieśniaczki:)

tony_tr

Cleo gdzie wyczytałeś że tak uważamy? Po prostu ona zachowuje się jak wieśnieczka