4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

I to w dodatku piekna, nie można było jej od początku takiej zrobic? ;p

damianii

ta cała kreacja wcale znowu takiego blasku jej nie dała. Ogólnie jest ładna czy to w tym czy w tamtym, po prostu .

Bawidamek_filmaniak

wg mnie wygląda prawie tak jak zwykle:/ spodziewałam się fajerwerków a tu rozczarowanie niestety. Jedyna zmiana to rozpuszczone włosy, a to akurat nic nadzwyczajnego.
Ta wielka kreacja była straszliwa-ot zwyczajna zasłona zszyta dwa razy (sorki Daga, ale talentu to ty nie masz za grosz:D ), płaszcz wyglądał jak kombinezon spawacza lub mechanika, a jeżeli już jej wkładają wysokie szpilki to niech najpierw nauczy się w nich chodzić bo wyglądało to tragicznie i żałośnie zarazem. No ale będzie teraz wielką modelką haha co za absurd:D i patrzyły na nią setki oczy, jak to ujął jej kochany tatuś;)

shrek1991

podupcony temat. Błażej i ewa, grażyna i błażej, grażyna i ewa, ewa i błażej.... , w zależności od temperatury musk mu się przestawia.. ostatnio jakoś wyjątkowo mnie drażni ten typek. Najbardziej chyba podobał mi się jak pił z tymi lumpami na ławce .

paktofoniczka

niedługo po każdym zdaniu będzie trzeba pisać <ironia> bo niektórzy nie rozumieją :P

paczi88

wystarczą dwa takie znaczki " " i wszystko jest jasne:) Poza tym nie wiedziałam , że słowo "musk" oznacza "mózg" w sensie ironii . Nie znam dobrze języka internetu:)

paktofoniczka

dokładnie to ironia, tak samo jak celowe błędy ortograficzne, nie używanie wielkich liter w nazwach własnych etc. W necie tego pełno, trzeba iść za modą :)

Bawidamek_filmaniak

no ok. sorry;)

paktofoniczka

ee no nie ma za co przepraszać, ogólnie temat błażeja jest strasznie naiwny, scenarzyści nie wiedzą co robią, słabo zagrał kochanka dojrzałej kobiety, w przyspieszonym tempie wskoczył jej do łóżka, potem nagle olśnienie ewa,potem grażyna, TERAZ ewa, zaraz będzie inna aldona, czy on w ogóle jest normalny? A może ma chory musk ?

Bawidamek_filmaniak

qrwa matoł jeden.

ocenił(a) serial na 4
Bawidamek_filmaniak

taaa, blazej jest slaby... a ewa wiadomo, że ładna to i w tej okropnej zasłonie też ładnie było. szkoda, że słabo gra i jakaś taka teraz bezpłciowa. nie wierzę w taką przemianę - wcześniej wqrwiająco chamska a teraz meduza

marajka

Sesja zdjęciowa Ewy:
http://pierwsza-milosc.com/news/zdjecia-sesja-zdjeciowa-ewy/

aniaw1990

ale ma piekną tą czerwoną suknię...

paczi88

a gdzie tam jest czerwona suknia?:d bo dla mnie to fuksja jeżeli już:D
zasłona jak zasłona, na chłopięcej figurze niestety leży marnie:/

shrek1991

W linku który wrzuciła aniaw1990, zdjęcie chyba 2 :P

ocenił(a) serial na 4
shrek1991

chłopięca? widziałeś jej talię i biust?

marajka

sęk w tym że nie widziałam ponieważ takowych nie posiada:/ zwykły wieszak, ot co:P

shrek1991

Hhaha, jak mnie bawią tego typu komentarze. Szukanie na siłę w ładnej dziewczynie niedoskonałości.Pokaż swoje cycki lepiej hehe co jak co Ewka ma niezłe biuscik

milenasy

Wg ciebie jest ładna, wg mnie nie i mam prawo pisać co mi się podoba. Biustu nie ma, no chyba ze A to dla ciebie biust haha
a moich raczej nie chciałabyś widzieć bo od razu popadłabyś w kompleksy. swój swego broni. nara smarkulo

damianii

Tą aktorkę można zobaczyć w Serialu Sprawiedliwi (do obejrzenia min na Ipli) też na początku występuje w pięknych sukniach ale z lat 30. XX wieku

paczi88

wielki casanova, od siedmiu boleści

Bawidamek_filmaniak

Scena bójki przednia- bohater Błażej i jego dzielna dziewczyna Ewa w magiczny sposób spławiają bandytów ( padłam jak Ewa podeszła do Błażeja i powiedziała że zadzwoniła po policję a ten uwierzył- mimo że stał cały czas przy niej, pomijając dwie sekundy jego szarpaniny z chuliganami) no i oczywiście teraz dramatyczna walka z niesprawiedliwością bo bohater Błażej został oskarżony o ciężkie pobicie (WTF?)...

paczi88

akurat nie oglądałem ani wczoraj ani dzis powtórki / może już jest na youtube /, o proszę jeszcze nieliczni którzy chodzą jakimiś ciemnymi zaułkami, no ale i tak są na najlepszej drodze do tego by się dorobić audi za 200.000 :) powolutku.. A tak wogóle to czyj jest ten mercedes co to czasem mikser nim jeździł, albo ola była w zielonej górze u tej matki chorego chłopca??

Bawidamek_filmaniak

Bezpłatnie mozna na Ipli obejrzeć :) świetna jakość.

paczi88

Hahah juz drugi raz to polecam, jakby co to nikt mi za to nie płaci :D żeby nie było :P

Bawidamek_filmaniak

Ola z Mariuszem pożyczali samochód od Grażyny. Wychodzi na to że stara ma dwa samochody-jedno to właśnie duże i to srebrne audi którym teraz wozi się panienka Sabinka. Sama miała terenowe srebrne, ale gdzieś zapodziała najwyraźniej. Natomiast Mixer ma swoje czerwone sportowe, przecież jest bardzo nadziany:/

shrek1991

a czym to on niby jeździ?? A co do Ipli, to pamiętam czasy jak jeszcze można było z niej normalnie korzystać, za friko bez zbędnych reklam, które przyprawiają o mdłości, dzisiaj nie wiem sam na ile ten shit już to zalał i czy to w ogóle jest jeszcze darmowe....

Bawidamek_filmaniak

nie wiem czym jeździ, nie znam marki bo logo i tak zamalowane na czarno. Jak jeździli na wiochę z Olą ratować Roberta to wozili się sportowym czerwonym autem Mikołaja.

Bawidamek_filmaniak

No reklamy są wkurzające ale dla mnie i tak to jest wygodne, bo jestem za granicą i nie mogę oglądać wielu rzeczy normalnie w necie ;/ a seriale są dostępne za darmo.

paczi88

przypominam sobie, jasne, natomiast za choolere nie mogę skojarzyć co to było z auto - albo opel tigra, albo jakiś peugeot sportowy , coś z tej półki w każdym razie, może ktoś pamięta które to były odcinki to od razu sprawdzę :p

Bawidamek_filmaniak

na pewno nie był to opel tigra ani peugeot.

shrek1991

wiem, jakieś takie znane auto, swego czasu popularne, dzisiaj w sumie tak na dwa razy, a nie przypadkiem jakaś honda? Pamiętam jak raz z tym wieśniakiem jechali, tamten chyba siedział z tyłu

Bawidamek_filmaniak

Eheheehahahah - ja już wiem !! To była Honda Integra , teraz mi się jakoś przypomniało, na 99.9 to była Integra, kolejny absurd - Integra, to nie jest zwykła honda, to dość mocny sportowy samochód, wcale nie tani, mimo lat ! Ciekawe skąd toster miał na to kasę, no chyba że odłożył wygraną z kasyna, albo z kamieni od waldusia

ocenił(a) serial na 3
Bawidamek_filmaniak

tak to honda integra.powyżej 200 KM.

bajla1987

no, i taki leszczyk co to studiuje , dorabia w barze jeździ Integrą, śmiech na sali

bajla1987

SORY !!! Dziś oglądam na polsacie 2 odcinek 1476 - jest scena z tosterem i jego autem - TO HONDA PRELUDE ! OSTATECZNIE :) Ok - wiarygodna sprawa, powiedzmy że na takie auto to go stać

damianii

a mówiłem od początku że fajna z niej dupa

klonex

Jest bardzo ładna pod warunkiem że ubierze się jak dziewczyna i rozpuści ten nieśmiertelny warkocz (kto w ogóle jeszcze chodzi w takiej fryzurze?? )

paczi88

Zapaśnik też tak chodzi chociaż wygląda o niebo lepiej od "wszarza" :D

shrek1991

haters gonna hate , a ta słonica to jest żart , zwykły bazyl a robia z niej sex bombe

klonex

nie robią-ona nią jest:D
i spadaj z tymi hejtersami, oceniać sobie mogę kogo chcę i kiedy chcę. Stwierdzam że Ewa to wszarz i już i nic Ci do tego:P

shrek1991

dobra sklej wary zawistny grubasie

klonex

haha i wyszedł z ciebie dzieciaku wiśniak z kompleksami:D żal mi ciebie bo prawdopodobnie nie stać cię nawet na takiego wszarza jak Ewa:D

shrek1991

wiem,ze nie na temat moze ,ale wg.mnie jak sie dowie Błażej,że Ewa nie była taka pewna jego niewinnności to odejdzie od niej.

nosferatu

Nic dziwnego, jak można wątpić w jego niewinność? Jest jaki jest ale żeby oskarżać go o takie rzeczy to już przegięcie i jeszcze ukochana w niego wątpi... chyba wszy jej mózg wyżarły:D

nosferatu

Powinien kopnąc ją soczyście w tyłek. Co za nielojalna bjacz z niej skoro nie wierzy w niewinnośc własnego faceta!Ale znając frajera Błażejka to jej wszystko wybaczy

damianii

Żal mi ludzi, którzy piękno potrafią dostrzec tylko przez pryzmat ciuchów. Jaki by człowiek nie był. Takie tępe etykietowanie i ślepe kierowanie się wyglądem. Facet ma prawo się ubrać jak mu się podoba, wygodnie, jakkolwiek a kobieta to już gorsza kategoria która musi się podporządkowywać. Przerażające.