4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

na początku Ewa była napastliwa, opryskliwa, bezczelna a tu nagle zrobiła się strasznie mdła, mdła do bólu - ta postać rozmywa się totalnie. chyba brakuje im pomysłu na 'nową' Ewę... albo aktorka we wszystkich odsłonach jest irytująca

marajka

Aktorka to chyba za duże słowo jak na umiejętności tej panienki:D
Jest irytująca i to bardzo bardzo, dlatego osobom nerwowym radzę zmieniać kanał podczas jej wystąpień:)
A tak btw czy tylko ja odnoszę okrutne wrażenie, że Ewa jest niedomyta?
Zresztą Błażej podobnie. Dlatego zanoszę modły do twórców PM aby oszczędzili nam scen "erotycznych" z udziałem tej dwójki, bo jest to po prostu niesmaczne:/
noszą te ciuchy, plecaki, czapki takie no.... o śmietnikowym rodowodzie :D
jak ich widzę to z niepokojem obserwuję kiedy jakaś pchełka wyskoczy z tego wiejskiego warkocza Ewy bleee

ocenił(a) serial na 6
shrek1991

jak dla mnie, ewcia wygląda zawsze jakby dopiero co spędziła noc na dworcu z żulami albo w noclegowni dla bezdomnych, nawet pasowała do tego śmietnika, przy którym poznała Błażeja. A Błażej wygląda jakby był śmiertelnie chory albo zabiedzony.

ocenił(a) serial na 6
digi_hardcore

Ewa może i jest wkurzająca ale ładna.

użytkownik usunięty
zoriia

Nieprzesadnie.

zoriia

oczka ma ładne, to fakt.

ocenił(a) serial na 4
digi_hardcore

hehe to fakt;D

ocenił(a) serial na 4
marajka

zgadzam się. od początku jej nie lubię

ocenił(a) serial na 7
marajka

Ewka moim zdaniem wyładniała i to bardzo! ;) No i masz rację stała się strasznie jak to ujęłaś ,,mdła", ale może to dlatego że wszystkich polubiła i nie ma dla kogo byś opryskliwa?

ocenił(a) serial na 1
marajka

brzydka jak noc