PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wiem że długo o tym pisze ale cóż Magda Górska jest w ciąży i przez to może zniknąć na jakiś czas z serialu albo w ogóle nie będzie występować. Jak zakończylibyście jej wątek albo jezeli by zniknęła tylko na jakiś czas to jakie pomysły wpadły by wam do głowy ? Ja mam taki pomysł. Eweline można byłoby uśmiercić albo np. Dawid by ją porwał może nawet zgwałcił wywiózł by ją gdzieś i przetrzymywał w nieludzkich warunkach albo też mogłaby mieć jakiś wypadek samochód by ją potrącił straciłaby pamięć chodzi o to żeby nie było jej winy w rozpadzie jej związku z Bartkiem co wy myślicie ?

kchm1

Albo mogłaby wrócić z dzieckiem i może być to dziecko Bartka w odcinku 1324 łapała się za brzuch

ocenił(a) serial na 7
kchm1

i wgl było jej nie dobrze . ;p

ocenił(a) serial na 6
kchm1

NIECH NIE WRACA !!!

ocenił(a) serial na 7
roslinadoniczkowa

Won Ewelina z serialu nuda !!!!!!Bartek ma byc z Wiktoria!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bianka226

Magda Górska, aktorka takich seriali "Na dobre i na złe", "Pierwsza miłość", "Kryminalini" i "M jak miłość" jest w ciąży. Za kilka miesięcy urodzi dziecko. Póki co pokazuje ciążowy brzuszek.
Ciekawe jak potoczą się losy Eweliny i Bartka. Czy zostanie na tym, że dziecko będzie jego a może Dawida?
Kto wie co w tym serialu może się jeszcze wydarzyć.
Po wakacjach czekają na nas zaskakujące odcinki, wątek Eweliny i Bartka nareszcie się rozbuduje.
Gratulujemy przyszłym rodzicom :)

bianka226

Ewelina wróci wydaje mi się że to dziecko Bartka bo w 1324 odcinku gorzej się jakoś poczuła za brzuch się łapała