4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Myślę, że Igor mimo wszystko ma uczucia. Ale jaki miał przykład w domu? Widząc jak jego ojciec
leje matkę i jego? Jak kombinuje by wzbogacić się jak najmniejszym kosztem? Igor jest na pewno
wrażliwym człowiekiem (scena, w której płakał podczas kłótni z ojcem, gdy wspominał o zmarłej
marce to udowodniła). Pewnie pod presją ojca, cenionego prawnika poszedł na prawo i robił
karierę w tej branży. Przecież Igor wobec kobiet potrafił zachowywać się jak książę z bajki, gdy ich
nie bił. Mi w sumie szkoda tej postaci bo Olgierd go całkowicie zniszczył psychicznie i to on jest
najbardziej winny temu jaki teraz jest Igor.

ocenił(a) serial na 5
Krytykancki

No właśnie masz tu całkowitą racje. Zresztą chyba po tych wydarzeniach postać Igora zniknie z serialu na dobre , strasznie popsuli tę postać zamiast pokazywać jego dalsze losy bez takich dramatów to nie wszystko spieprzyli na całego.

ocenił(a) serial na 1
gumis882

Racja, wcześniej był takim zwykłym człowiekiem zachowującym się na ogół normalnie, ale mającym problemy z agresją. Teraz jako Piotr Wach jest psychopatą, który nie ma skrupółów by pozbyć się Agaty czy reszty Wekslerów.

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

tak,ale jest też ale....mimo trudnego dzieciństwa mógł walczyć o siebie,psycholog terapie itp robić coś z sobą i swoją agresją.Są przecież terapie itp. Nie każdy bity dzieciak ,z patologicznej rodziny Bije potem swoją żonę i dzieci,nie każdy syn alkoholika jest w życiu dorosłym alkoholikiem. Zawsze jest wybór jest możliwość walki o swoje życie,on nic nie robił uznał,że skoro przeżył traumę w dzieciństwie wolno mu robić co robi. Nienawidził ojca,a robił co on...sam wybrał taką drogę i takie życie,bo pewnie to mu odpowiadało,nie zaznał w dzieciństwie miłości i nie czuł potrzeby żeby w życiu dorosłym pokochać kobietę i próbować budować normalną rodzinę. Moje zdanie jest takie; za osobowość Igora po równi odpowiedzialni są Olgierd jak i Igor

ocenił(a) serial na 5
ewi184

No jest ale ,że mogło by to być pokazwane w serialu że on zaczyna zmagać się z ta agresją a nie scenażysci ciągle to niszczą po daremnicy.

ocenił(a) serial na 8
gumis882

scenarzyści robią wielki błąd zaczynając wiele wątków postaci,pozniej wszystko jest nie spójne i pozbawione sensu dlatego np. postać Igora jest jaka jest

użytkownik usunięty
Krytykancki

Myślę, że niebardzo można go bronić, bo jednak po pewnym czasie człowiek staje się sam za siebie odpowiedzialny i Igor tak samo jest, a ojciec już nie ma nic do tego. Gdyby bronić wszystkich w ten sposób to można by było bronić wszystkich morderców z rodzin patologicznyh bo też mieli zły przykład i to nie ich wina jacy są. Nie, nie można tak nikogo bronić