4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Gdzie Antek

ocenił(a) serial na 4

Kolejna osoba, ktory znika bez wytlumaczenia... Chociaz dla mnie najwieksza niekonsekwencja jest
to matka PAwla tudziez Jego rodzenstwo maja w dupie Julke(mogliby chociaz raz na sto lat pokazac
ze babka bierze ja do siebie na noc), rowniez ze swoje rodzina MAjka nie ma kontaktu

użytkownik usunięty
marajka

Jowita też zniknęła bez sladu.

ocenił(a) serial na 4

no tak ale ona nie byla nablizsza rodzina glownej bohaterki wiec dla mnie to zaden zgrzyt. natomiast postac Antka wystepuje od poczatku serialu. jest najlepszym przyacielem Marka. kyory rowniez jest dosc znaczaca postacia

ocenił(a) serial na 8
marajka

nie mają pomysłu na jego postać, lub zakładają,że domyślamy się,że wciąż z Markiem pracuję. Co do rodzinki Pawła pewnie wychodzą z założenia że skoro tatuś się dzieckiem nie iteresuję to oni też. Co do Majki ojca to tu nie ma już żadnego wytłumaczenia

ocenił(a) serial na 7
ewi184

Nie mieszka we Wrocławiu, może dzwoni do Majki codziennie tylko o tym nikt nie mówi głośno :D a mi brakuje Antka, uwielbiam jego postać :(

ocenił(a) serial na 8
Naavy

właśnie jest tyle nie domówieni,mogli by czasem zrobić scene Julka dziadek dzwoni itp

użytkownik usunięty
ewi184

Widocznie nie ma pomyslu ma nich. Moze scenarzysci mysla,ze widzowie zapomna.

ocenił(a) serial na 10

Oni po prostu olewają takie detale. Zwoływać aktora na plan dla jeden sceny, nawet im się nie chce...

ocenił(a) serial na 8

Takich nie zakończonych wątków jest wiele

ocenił(a) serial na 10
marajka

Matka Pawła była ostatnio w serialu jak rozkręcali wątek Marysi z Szymonem i ona zobaczyła ich razem w parku.

ocenił(a) serial na 4
yssaya

no i sie wielce zdziwila ze julka tak urosla od urodzenia haha

ocenił(a) serial na 8
marajka

Stwierdzila ze dla z niej babcia

ocenił(a) serial na 8
ewi184

Ze dla babcia

ocenił(a) serial na 8
ewi184

Zla z niej babcia

użytkownik usunięty
ewi184

Antek to fajny facet tylko raczej znany jest z bycia najlepszym kumplem Marka niż samodzielnej roli.

ocenił(a) serial na 7
marajka

Antek ostatni raz pojawił się chyba z rok temu, jak z Markiem i Grzegorzem mieli w góry jechać, zestroił się wtedy jakby na Grenlandię wyruszał :D Też bym chciała żeby częściej występował, fajny z niego facet :P
Nie brakuje mi natomiast matki Pawła i ojca Majki.

ocenił(a) serial na 4
Ola_2705

Mogłaby Majka chociaż raz dać Julke do dziadka a nie ciągle u Marka siedzi albo z opiekunka. tak samo w Wadlewie nie pokazują Janka ale mogliby chociaż wspomnieć o nim.

użytkownik usunięty
datina69

Janek był dośc męski ale też gburowaty i zarozumiały.Nie pasował mu zięć mechanik a sam wykształceniem nie błyszczał.