Jak przerwa wakacyjna juz 5 czerwca jak przeciez bylo napisane w nastepnym odcinku a nie po wakacjach, co braklo juz im nowych odcinkow i beda krecic od teraz do konca wakacji .
Ale strasznie szybko skończyli sezon. Mogli jeszcze z tydzień puszczać odcinki bo dopiero 8 czerwiec będzie!. Oczywiście najciekawsze zostało na później ale nie żyje się samym serialem:)
Bylo napisane w nastepnym odcinku, ale pewnie jeszcze nie nakrecili tych 10 odcinkow i nie mieli co puscic
Nie wiem jak podczas emisji w TV, ale na ipli na koniec był zwiastun "w następnym odcinku"
Bo na ipli nigdy nie dają zwiastuna "po wakacjach". Można go zobaczyć tylko w TV lub na YouTube :)
no ale oglądałem tak "z czystej ciekawości" dzisiaj na ATM Rozrywka odcinek ten co leciał w piątek na Polsacie i na koniec nie było czegoś takiego jak na Polsacie (tzn.że był napis po wakacjach i sceny co będzie sie działo we wrześniu po wakacjach) tylko był napis "w następnym odcinku)i było pokazane pare urywków scen takich jakby wsakazywało na to co będzie w następnym odcinku czyli 2119 więc i być może(chodź do tej pory w to wątpie)puszczą jutro w ATM-ie ten kolejny odcinek ???
To proste na Polsacie chcieli zakonczyc sezon i dali po wakacjach zamiast w nastepnym odcinku i zwiastun odcinkow tych po wakacjach co jest na youtube, a na ATM Rozrywka puscili odcinek z Ipli 2118 a na Iplii jest w kazdym odcinku w nastepnym odcinku nawet tych przedwakacyjnych konczoncych sezon . A w programie jest jutro na ATM Rozrywka odcinek 2119 i w czwartek i piatek 2120 i 2121 a program tv nigdy jeszcze nie oklamal, ale jak zakonczyli juz sezon na Polsacie to napewno nie dadza tych premierowych odcinkow .
W telewizji po piątkowym odcinku normalnie był napis " w następnym tygodniu". Jak będziesz śledził ten Atm Rozrywka to daj znać czy był ten odcinek. Z góry dzięki.
taak a z tego co ja pamietam to w TV na polsacie w piątek był napis po wakacjach(czyli jak to już było tradycyjnie w ubieglym roku i zapewne we wczesniejszych latach rowniez)i bylo pokazane sporo scene po-wakacyjnych (podobnych jak ktos tu dawal linka z filmikiem na yt tyle ze w TV byl troche krotszy ten zwiastun)
Na Polszmacie bylo po wakacjach i zwiastun z youtube z odcinkow po wakacjach, na Ipla bylo w nastepnym odcinku i zwiastun odcinka nastepnego 2119 na ATM Rozrywka tak samo
Spoko. Przęglądałem program ATM-u Rozrywka, i przez cały tydzień idą odcinki o 12 ileś tam 2119, 2120 itd. Streszczenia odcinków są takie jak powinny więć trzeba zobaczyć jutro o co chodzi.
Wątpię. Oni pewnie sami nie wiedzieli czy polsat kończy sezon PM teraz czy za tydzień. Pewnie się pokumają i puszczą stare odcinki, które będą powtarzać do końca wakacji. I dopiero ok września znów obejrzymy nowe odcinki. Nie ma co się łudzić:).
ATM Rozrywka chyba może sobie emitować odcinki, to Polsat sobie zażyczył że emisja Pierwszej Miłości ma być do 5 Czerwca, Atm Grupa nie miała na to żadnego wpływu więc ich stacja może będzie emitować.