Zastanawiam się czy ta postać żyje? i jeszcze jedno pytanie, gdzie i dlaczego wyjechała Kinga?
Chyba żyje, ale od kilku lat jego postać się nie pojawia. Marysia udaje że nie pochodzi z Wadlewa i nigdy nie odwiedza tam swojego ojca i dziadka, wieśniara zakłamana. Może starego porwali złodzieje krów...
Kinga siedzi w Kanadzie bo jej facet Adaś, wybitnie uzdolniony tancerz skacze tam w jakimś balecie czy w czymś:D
ale niedługo planują powrót i znów będziemy mogli napawać się jej wiecznie nadętym, obrażonym, chomiczym ryjem bleee
To że Kinga ma wracać to wiem bo akurat oglądałam ostatnio ten odcinek :) zgadzam się, z Twoim komentarzem na jej temat (wiecznie obrażona chomiczka :D ). A Marysia to rzeczywiście zachowuje się tak, jakby rodziny nie miała (oprócz tej z Wrocławia). W ogóle w tym serialu dziwie zapominają o postaciach, pokazują teraz dużo Wadlewo a ojca Marysi raz na sto odcinków -podobnie rodzina Pawła- gdzie jest jego matka, brat?
Nie bój nic-jak im się pokończą pomysły to wrócą do Mariusza 'szopy':D
Możliwe że nie pokazują matki Pawła i jego rodzeństwa bo nie wiedzą jak wytłumaczyć nieobecność Wiktora z powodu śmierci grającego go aktora:(
Kolejna choroba, tragiczna śmierć czy też zaginięcie w niewyjaśnionych okolicznościach? Nawet jak na takie sajens fikszyn jakim jest PM to już chyba zbyt wielka kumulacja jak na jedną rodzinę;)
no tak, też się ostatnio zastanawiałam dlaczego nie pokazują ani dziadka marychy ani rodziny pawła... a ta cała natalia to chyba już od 400 odcinków nieobecna;D
Matka Pawła została babcią i chyba nawet o tym nie wie :D tak samo dziadek Marysi nawet nie wie że jest pradziadkiem.. co za patologiczna rodzina :P