PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34536
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Co się dzieje z córką Marka? Nie widać jej, siedzi z Teresą w Indiach czy wyparowała i wszyscy mają
amnezję?

ocenił(a) serial na 4
elmoo_filmweb

byla jakos ostatnio

ocenił(a) serial na 10
marajka

Ostatnio się pojawiła, duża dziewczynka i do tego... Mówi :)

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Była w dniu sprzedania domu. Nawet mówiła;). Zresztą kto by oglądał losy małych dzieci?. Może jak podrośnie to będzie dla niej konkretny wątek. Jak na razie występuję gościnnie albo jest mówione tylko,że Danusia jest w przedszkolu i,że śpi.

użytkownik usunięty

Dla jej Ojca nie ma wątku to tym bardziej dla niej.Poza tym uważam że jest dużo lepiej wychowana od Tomka,ale nic dziwnego wkońcu taki Marek lepiej zna się na wychowaniu dzieci niż Adaś czy Kinia.

ocenił(a) serial na 4

KINGE NIEZBYT DOBRZE WYCHOWAL....

użytkownik usunięty
marajka

Mnie bawiło jak na początku serialu największym dla Kingi dramatem było to że Ojciec ma kochankę,chyba Matka tak nie rozpaczała z tego pwodu na dodatek uważała że wszystko jej wolno bo przeżyła wielki dramat.

ocenił(a) serial na 3

A Kinga przecież ma jeszcze dziecko z Adamem?

ocenił(a) serial na 3
Zgiebongo

Ktoś wie, który to odcinek?

ocenił(a) serial na 4
elmoo_filmweb

a mała Julka też czasem się pojawia tylko, że na mój gust dziwnie sie to dziecko zachowuje. Ma chyba ze 3-4 lata, a nic nie gada i tylko tak dziko popiskuje

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

Z Julką faktycznie słabo to wygląda.Widocznie uważają że zachowanie dziecka(niepokojące)nie ma wpływu na fabułę.

ocenił(a) serial na 4

Sama mam córkę, mniej więcej w jej wieku, a może nawet młodszą i wiem jak powinno się zachowywać normalne dziecko w tym wieku. Z nią na serio jest coś nie tak.

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

Ja dzieci nie posiadam,ale też nie wydaje mi się żeby dzieci w tym wieku się tak zachowywały.

ocenił(a) serial na 1
TomorrowlanD1991

jak dla mnie to te dziecko ma zespół aspergera

użytkownik usunięty
radomir_niewiadomski

A ja myśle że masz rację.

ocenił(a) serial na 10

Ja myśle, że po prostu jest nieśmiałe w obecności tylu ludzi na planie, a scenarzyści też niczego od niej nie wymagają i jest jak jest. Nikt nie przejmuje się, że dzieciak nic nie mówi w serialu i tyle.

TomorrowlanD1991

A jak ma się zachowywać, jak matka zamiast się zajac jej wychowaniem to ciąglę ją komuś podrzuca,a sama w tym czasie ugania się za facetami. Potem przyprowadza coraz to nowych "wujków". W ciagu chyba jednego miesiąca miala już tatusia Huberta, potem Szymona a teraz nowy tatuś się kroi -Aleks. Nie dziwne, że dziecko nawet nie mówi XD A co do gry aktorskiej to w polskich serialach wszystkie dzieci grają kiepsko. Wyjątek stanowi może tylko Mateusz z rodzinki.pl. Zobaczymy jak w jego wieku bedzie grała Julka czy w końcu coś powie

milenasy

może właśnie scenarzyści poszli w tym kierunku dziecko z rozbitej rodziny matka tylko szuka co chwile jakiegoś bolca i takie są tego skutki że dziecko ma nieodwracalne zmiany w psychice ...

użytkownik usunięty
mrowa93

Pewnie faktycznie producenci serialu uważają że dla widza mało ważne jest zachowanie dziecka i dziecko ma być jak taki manekin.

elmoo_filmweb

Wiem że aktorka nie będzie występowała w tym serialu więc albo usuną ją z fabuły albo znajdą kogoś do zastąpienia