PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

pierwszy to wątek tego kretyna pseudopolicjanta ryśka. Szlak mnie trafia jak widze tego pajaca i jego śmieszne akcje. W normalnym życiu dostałby w łeb i by sie skończyło. Kozak psia jego mać.

ocenił(a) serial na 4
leon111_filmaniak

No też niecierpię tego durnia

ocenił(a) serial na 8
leon111_filmaniak

takich wątków jest masa; np. hazard wiktorii intrygi żeby Paulina dostała rozwód, czy z Drawską z Krystianem, Darią itp ja nie wiem kto teraz piszę scenariusz,ale jest coraz gorzej

ocenił(a) serial na 5
ewi184

Mnie się też nie podoba wątek Ryśka, Krystiana nie cierpię ich obu.

leon111_filmaniak

Rysiek niby jest postacią komediową, karykaturą, ale mnie on w ogóle nie bawi, raczej męczy i drażni - taki rozlazły, misiowaty typ, który wiecznie nad czymś ubolewa, wiecznie się nad sobą użala, niedorajda życiowa i pierdo*a.

Aktualnie wątkiem, którego nie znoszę, jest ten z Drawską i jej dzieckiem + Aleks i Marysia -najnudniejsze postaci i najnudniejsza para, jak kiedykolwiek była w tym serialu. Jak tak na nich patrzę, to aż nachodzi mnie ochota sprawdzić, czy na pewno mają puls, tyle w nich życia.

Motyw z Krystianem nawet mnie bawi, nie znosiłam wcześniej tego chłopaka, ale teraz jest tak głupi, że aż śmieszny :)

ocenił(a) serial na 4
leon111_filmaniak

Ja przewijam sceny wadlewskie bo i tak nic nie wnoszą

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

Dokładnie, Wadlewo to taka zapchajdziura żeby odcinek miał te swoje 33 minuty i tyle. Coraz bardziej mnie irytują te wątki, a już w ogóle to co odwalili z tą ropą to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Oprócz Wadlewa najbardziej mnie irytuje wątek Krystiana - nie wiem po co on tam jest, myśli że jest nie wiadomo kim, a tak naprawdę to tylko nędzna karykatura. Daria? Od powrotu do serialu niby jest, ale więcej jej nie ma, ostatnio tylko miała swoje pięć minut i znów przez kolejne pierdyliard odcinków będzie pojawiać się tylko po to, by powiedzieć że spieszy się na uczelnię i jest już spóźniona.

qwerty95960

W każdym odcinku najczęściej są trzy wątki z udziałem danych bohaterów, a reszta to dodatek, a w następnym mogą się rotować - na tym to polega.

ocenił(a) serial na 4
qwerty95960

Ja tam czekam na Wadlewo, odcinki z samym Wrockiem sa nudne

ocenił(a) serial na 4
leon111_filmaniak

Chyba same dzieciuchy tu pisza- Rysiek super postac, dobry aktor

ocenił(a) serial na 1
leon111_filmaniak

Kiedyś Wadlewo miało swój klimat, były bardzo ciekawe wątki z udziałem Janka, dziadka Antoniego i Natalii, jego narzeczonej. Również był nieobliczalny, wiejski bandziorek Andrzej Pałkowski i jego matka Aneta no i Marysia, która odwiedzała z Pawłem swojego ojca i dziadka. Najciekawsze wątki były jak pobito dziadka Antoniego, jak Artur czy Paweł bili się z Andrzejem, wątek gdy wydało się, że matka Marysi nie żyje a za jej śmiercią stoją Andrzej i Aneta lub jak Śmiałek był czarnym charakterem i jak Andrzej lał Emilkę i naj*bał Śmiałkowi. A teraz? Wadlewo jest pokazywane codziennie, ale ani słowa nie ma o Janku, Antonim i Natalii, Śmiałek nie jest czarnym charakterem, a totalnym przygłupem i debilem, wiejska, niewykształcona dziewoja została sołtysem, dodali nowe nieśmieszne i irytujące postacie jak Rysiek, Malwina, mały Bieberek, Seweryn, Paulina, Wojtek no i jeszcze Bartek osiedlił się w małej zabitej dechami wsi w lokalnym ośrodku i spoczął na laurach. A wątki są idiotyczne - alpaki Seweryna, kosmici i ropa w Wadlewie, romans matki Bartka z tym wiejskim casanovą, hazard Wiktorii, Paulina i jej poprzedni dupczyciel ze swoją nową dupą i można by tak wymieniać.

ocenił(a) serial na 4
Krytykancki

Odbieram zupelnie na odwrot.... Dawniej watki z dziadkiem i NAtalia byly mega nudne ( Co nie zmienia faktu ze mogliby ich czasami pokazac) teraz WAdlewo ratuje ten serial. Wojtek (P.G) genialny aktor, smieszna postac, to samo RYsiek, ktory z zalozenia ma byc safandula i pantoflarzem ( niektorzy odbieraja go zbyt doslownie), nie mowiac juz o 3 twarzowcach;) fakt, ze czasami mocno przeginaja z watkami, ale potrafia tez mnie setnie ubawic. Stokroc to lepsze niz MArysia i ALeks :

marajka

Też wolę obecne Wadlewo od starego i ze wszystkim się zgadzam, ale marudny, rozlazły Rysiek-niedorajda jest naprawdę męczący, ja na takich facetów po prostu mam uczulenie (również w prawdziwym życiu ) :) I doskonale wiem, że to postać przerysowana, groteskowa, ale w niczym mi to nie pomaga (nawet pomimo faktu, że aktor naprawdę jest dobry w tej roli) :) Wojtuś też jest przerysowany (najlepiej zagrana postać w całej PM), a nie można go chyba nie lubić. Z drugiej strony już lepszy Rysiek niż Aleks. Rysiek to przynajmniej jakaś postać, a Aleks to, jak dla mnie, statysta, i to nędzny. Podobnie jak ten tragiczny Adam.

ocenił(a) serial na 4
Krytykancki

Wszystko co najlepsze w tym serialu już się po prostu skończyło. Tak jak wspominałem nie ma praktycznie już całej czwórki Pawła, Artura, Bartka, Patryka co jest wielkim minusem. Pojawił się ALEKS - OLBRZYMI MINUS. Już wolałem Huberta. Na młodą paczkę nie mogę patrzeć bo rzygam. I jeszcze danie Klaudii Halejcio jako Luize to tak jakby wróciła Teresa i grała inną postać. I jeszcze to Wadlewo....

Jedynym plusem to pojawienie się Harcerza.

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

Pytanie - dlaczego to ogladasz