4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wygląda na to, że hitem nowego sezonu będzie powrót Rafała Mohra do serialu. Wątpię, żeby grał postać Igora (jakim cudem miałby żyć?), pewnie jakaś rodzina, ale zapowiada się grubo. I ten nowy image.

http://pierwszamilosc10.pl/igor-wraca-do-pierwszej-milosci-szok-sabina-go-rozpoz na-nowy-sezon-zdjecia/

Zgiebongo

nawet jeśli nie będzie grał Igora, to i tak się cieszę uwielbiam Rafała i super będzie go znowu zobaczyć ;)

użytkownik usunięty
makintosz

Dla mnie przegięcie,przecież nikt nie mówił że Igor ma brata był jedynakiem.

użytkownik usunięty

No wlasnie. Moze jakis podobny? No nie wiem...ale zaskoczyl mnie swoim nowym image.

ocenił(a) serial na 8

Ludzie, przecież mógł nie wiedzieć, że ma brata. Może oddali go do adopcji i ten brat nawet nie nazywa się Kaczmarczyk. A może zabójstwo Igora to była grubsza mistyfikacja, by go przed kimś/czymś chronić... Sam jestem ciekaw co oni wymyślą. Ale sam fakt, że Rafał Mohr wraca - to już jest coś! :D

użytkownik usunięty
Cefalix

I co Grażyna nie potrafiła sprawdzić czy żyje a Pogotowie które przyjechało było ustawione?

ocenił(a) serial na 8

Czemu nie? Pogotowie mogło być ustawione, jak i policja. Grażyna, mogła być w szoku, jak każdy na jej miejscu. Zresztą, mam przypominać "śmierć" Huberta? Oczywiście, wszystko to naciągane, lecz możliwe.

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Ja bym to widział tak. To rzeczywiście jest Igor. Chodzi w peruce, nowy image, jednak gdy wraca do siebie zdejmuje wszystko i widz widzi, że to on. Jednak przed Sabiną, Agatą czy innymi bohaterami ciągle zgrywa inną osobę. Prawda po jakimś dłuższym czasie wychodzi na jaw. Druga opcja, że ani widz, ani bohaterowie serialu nie znają jego prawdziwej tożsamości. Trzecia - to naprawdę inna osoba przypominająca Sabinie Igora.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Podoba mi się twój scenariusz. Najgorzej, jeśli RM wróci tylko gościnnie na parę odcinków. Ostatnio dużo w PM tego typu powrotów. No, ale myślę, że może będzie znów na dłużej, skoro ma ten nowy image.

użytkownik usunięty
Cefalix

Tylko że Grażyna dzwoniła na pogotowie a poza tym poco to wielkie sledztwo do udawanego trupa.

ocenił(a) serial na 10

No tak, tego się nie przeskoczy.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Dlatego nie ma co kombinować niech gra jakiegoś kuzyna bardzo podobnego w końcu czasami kuzyni są bardzo podobnie lub inną postać.Może grać też postać podstrzywającą się pod Igora.

ocenił(a) serial na 10

Koleżanka pisała, że będzie grał Piotra. O tyle, że wiele to nie znaczy, zawsze mógł zmienić dane osobowe, może kłamać. No ja nie wyobrażam sobie, żeby zmarnować taką ciekawą postać (bez względu na wszystko ludzie i tak widzieć będą w nim Kaczmarczyka) i aktora tylko na kilka odcinków. To musi być coś dłuższego z szokujących finałem - np. to tak naprawdę Igor.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Dla mnie nie da rady no chyba że wymyślą że to całe śledztwo było ukartowane żeby wszyscy myśleli że Igor nie żyje,a wtedy tym bardziej tacy ludzie jak KArol,Grześ,Radek powinni wnieść skargę o spędzony czas w areszcie z powodu morderstwa którego nie było.

użytkownik usunięty

Lepiej sie nie napalac juz na wielki powrot. Spotkalo nas rozczarowanie potrojne. Pawel,Hubert i Agnieszka. Baska chyba tez tylko na chwile,bo Blazej nie chce sie z nia spotykac.

użytkownik usunięty

Która Agnieszka?

użytkownik usunięty

Niby nowa dziewczyna Blazeja,ktora pojawi sie w przyszlym tygodniu.

użytkownik usunięty

Mąż Malwiny też pojawił się na chwilę a było wtedy gadane że Wojtek ma przegwizdane i że Kazik zrobi z niego miazgę.

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

Przez jeba** 50 odcinków szukali sprawcy kto zabił to ciote i to było tak nuuuudne, a teraz sie okazuje, że żyje włosy na debila, jeb*** hipster. ŻAL<ŻAL nawet jak to jego brat bliźniak czy syn, czy wójek, czy ciocia bedzie to i tak to bedzie ŻAL ŻAL Bożeeee~~~~~!!!W1w12e12e

ocenił(a) serial na 10
mateusz815

Igorem na bank nie będzie, a sam pomysł jak dla mnie bardzo dobry. Ja sie cieszę, że znów zobaczymy Rafała Mohra i ciekawi mnie co wymyślili. Jeśli jest dobry scenariusz to powrót na duży plus.

mateusz815

Zgadzam się,wątek ze śmiercią Igora był strasznie długi ,nudny i męczący , a teraz robią jakieś żałosne akcje z jego powrotem. ..
A jeżeli faktycznie wróci to jego powrót będzie trwał następne 50 odcinków .

ocenił(a) serial na 10
OlciaxGlamcio

Nie wiadomo, może aktor wróci ma stałe.