Czy ktoś może mi powiedzieć co stało się z Igorem? ostatnie odcinki z jego udziałem które
ogladałam pokazały konflikt z ojcem i jego zaloty do Sabiny. Co się z nim stało?
Może go jeszcze pokażą. Chociaż różnie może być. W pierwszej miłości dość często zaczynają jakieś wątki i ich nie kończą...
tak jak z wątkiem dziadka Marysi, którego nie pokazywali przez kilkaset chyba odcinków, a teraz sobie o nim przypomnieli jak im zaginął hehe
ja rozumiem wyśmiewać się z "niewinnej" Marysi, "niepokonanego" Pawła, "detektywa i geniusza" Miksera itp. Ale co Wy macie z tym dziadkiem?! Nie było dla niego wątków, to go nie pokazywali -_- ....
Brat Pawła, jego matka i jej mąż też zapadli się pod ziemię. Jeśli chodzi o dziadka to faktycznie nie było go sporo czasu, na wsi w ogóle go nie widać.
Mi się zdaje, że dziadka porwała Anka. Chce w ten sposób odegrać się na Marysi za to, że chce jej odbić Pawła :)
a ktoś się z niego nasmiewa? po prostu skończyli debilnie wątek! najpierw pokazywali, jak Maryśka jest związana z dziadkiem, non stop się spotykali a potem nagle przerwali wątek i nawet w rozmowach o nim nie wspomniała, nigdy go nie odwiedzała itp itd ! to jest totalny brak szacunku do tego aktora, ze przerwali jego wątek bez wytłumaczenia, a teaz po 4 latach sobie nagle o nim przypomnieli!ale tez go nie zatrudnili, bo szkoda pewnie kasy i woleli wymysleć, że zaginął! ciekawe czy choć go pokaża na końcu
Dokładnie, nikt nie śmieje się z samej postaci tylko ze scenarzystów, reżysera i reszty tej bandy amatorów;p urywają wątki w połowie, znika Igor i jego ojciec, zniknęła Jagoda, nie ma rodziny Pawła, nie ma Natalii, żony dziadka Majki-cichodajki, etc..
Nie wiadomo jak to było, ten aktor ma już swoje lata, może sam nie chciał grać albo w grę wchodziły problemy zdrowotne...
Po pierwsze - nie chodziło mi o to, że śmiejecie się z samego dziadka, tylko czepiacie wątku. Ja rozumiem "czepiać się" tych małych absurdów które wymieniłam, ale to że postacie się nie pojawiają.... nie ma na nich pomysłu, ale byście marudzili że perypetie dziadka i majki są nudne, kogo to obchodzi, po co to kręcą -,-