PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

PIERWSZĄ MIŁOŚĆ zaczęłam oglądać tak ok. 100 odcinka, 5 lat temu, gdy po przeprowadzce do Wrocławia nie miałam w domu jeszcze internetu, a w mieście znajomych. Od niechcenia zaczęłam śledzić ten serial. Na początku mi się bardzo podobał, ale teraz... To się robi prawie jak MODA NA SUKCES! :P Oglądam go dalej, bo po prostu strasznie mnie wciągnął, ale mogliby go już skończyć, bo czasem jest nudny i po prostu beznadziejnie głupi! :P

m4d214

przecież nikt ci nie każe go oglądać

ocenił(a) serial na 4
BlackRose58

Wiem, że nikt mi nie każe, ale jak już wspomniałam - po prostu się wciągnęłam. :P

m4d214

Miałam podobny okres jak Ty, że też zaczął mi się nudzić, a serial zaczął się robić strasznie głupi (w sumie chyba zawsze był...), ale nie mogłam się odzwyczaić... było to 2 lata temu- zaczęłam oglądać brzydulę,serial był krótszy i do tego miał swój koniec :D Zacznij oglądać coś innego w tym samym czasie, nawet nie zauważysz, jak szybko przestaniesz oglądać. :)

m4d214

To jak się wciągnęłaś to co marudzisz? Bez sensu kompletnie...Serial trwa, bo jest popyt i bardzo dobrze, bo ja osobiście nie chce, żeby się skończył, jak zresztą zapewne wiele ludzi.

ocenił(a) serial na 4
m4d214

Polskie seriale mają to w sobie że jak Moda na sukces nigdy sie nie kończą:)

ocenił(a) serial na 3
KiMbErLy_5

no chyba ze ogladalnosc spadnie to wtedy zakoncza na niewyjasnionych watkach itp. tak w ogóle to zgadzam sie ja tez czasami sie zastanawiam dlaczego dalej go ogladam. zaczelam od 1szego odcinka ale na ipla teraz juz ogladnelam wszystkie i jestem na bierzaca. musze przyznac ze ten serial zszedl na psy. ogladam z przezwyczajenia i jakos nie moge przestac sama sie sobie dziwie. teraz z serialu obyczajowego zmienili to na jakies science fiction

_lola_

tylko pierwsza miłosc ogladasz

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

mnie się bardzo ten serial podoba. :) I uważam ,że właśnie teraz zrobił się naprawdę ciekawy. I nie chciałabym żeby kiedykolwiek go przerwali. Przypomni soebie klan on jest blosko mody na sukces a nie pierwsza miłość. hehe

__Cleo Sertortii13

mnie też wciągnął nie wiem czemu oglądam go prawie od początku ;)

ocenił(a) serial na 1
m4d214

Do końca świata i jeden dzień dłużej.

ocenił(a) serial na 7
baskop

żeby tyle jeszcze trwał. Amen :)

m4d214

trwa dopiero 6 lat, a moda 23 bez porównania xD

ocenił(a) serial na 3
m4d214

Ale masz fajnie, mieszkasz we Wro:) możesz iść na piwo do Barbarian:P a tak serio to bym sie wcisnęła jako statysta do PM:))

ocenił(a) serial na 5
antenka_1

Ja się wciągnęłam na początku, ostatnio gdy Majka z Pawłem się rozstali - trochę go olałam, jak oglądam to ewentualnie na ipli, albo jak naprawdę nie mam co robić to w TV. Teraz zaczynam oglądać regularnie, szczególnie że wielkie zmiany się szykują i będą w końcu odcinki takie jak oczekuję.
Odpocznij od niego, może kiedyś coś się w nim zmieni. :)