PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

JOWITA

ocenił(a) serial na 10

ominęłam wczorajszy odcinek i nie wiem o co chodzi z Jowitą. pomocy.

ocenił(a) serial na 10
ohnina

wiem tyle że jowita jest dawną kumpelą dagi i ma na nią haka.chodzi o jej przeszłośc.przyjechała po to aby daga załatwiła jej robote tyle wiem

ohnina

1. Zadzwoń na pogotowie
2. Obejrzyj sobie powtórkę
3. Obejrzyj sobie na ipli
4. Nie zadawaj takich bezmózgich pytań...

ocenił(a) serial na 10
tony_tr

O STARY, TO BYŁO TAK MEZMÓZGIE!
Nie miałam ochoty na powtórkę, gdy zobaczyłam już kolejny odcinek :)

ohnina

Czyżby Jowita stała się prostytutką? A ten typ z agencji modelek to jej alfons?

Oprah11

Dokładnie, teraz sprawa zrobi się jeszcze grubsza ponieważ rudej adwokacinie bardzo spodobała się Daga i zapragnął wspólnych zabaw z nią i Jowitą:D czekam z niecierpliwością na odcinek w którym Daga zostanie podstępnie zwabiona a następnie wykorzystana przez Igora:P Mixer oczywiście, jako etatowy samotny mściciel sam wymierzy mu sprawiedliwość haha

ocenił(a) serial na 10
shrek1991

bohater.

ohnina

Mało tego wsadzi go za kratki oraz odkryje jego mroczną przeszłość. ;)

ocenił(a) serial na 6
Czarna9922

Nie wiadomo kiedy jej ufać. Czasem wydaje sie że jest po stronie Sabiny, wtedy jak chciała prace. Dostała robote i poleciała do fotografa. Po aferze z Dagą wydaje sie że skończyła z tym kolesiem no ale tu nic nigdy nie wiadomo

ocenił(a) serial na 10
dze

Mam wrażenie, że Jowita jest nie do końca dopracowaną i określoną postacią w "Pierwszej Miłości"

ocenił(a) serial na 10
ohnina

I sama nie wie co chce do końca i może masz rację ohnina.

użytkownik usunięty
ohnina

Ja bym powiedział, że nie tyle nie jest dopracowana, co po prostu scenarzyści jeszcze nie wiedzą w jaki (zapewne durny) sposób rozwinąć jej wątek, i dlatego zostawiają sobie wszystkie furtki otwarte- że będzie dobra, że będzie zła, itd...