PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34539
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Widać jak na nią patrzy z pożądaniem. Skoro zacznie bić Marysię to planują ich rozstać pewnie po to by związać ją z Harcerzem.

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

Nie zar*cha póki co. Zniknie bez śladu po 1950, Harcerz także wyjedzie i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle wróci.

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

Po 2050*

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

A wróci

ocenił(a) serial na 8
kierowca23

Nie wiadomo.

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

Szkoda lubię to postać i pewnie ten nowy Michał to będzie kolejny partner Marysi

ocenił(a) serial na 1
kierowca23

Aleks był chyba najgorszym partnerem Maryśki. Paweł to był mężczyzna z krwi i kości, potrafił przyp*erdolić tym, którzy ją podrywali, Hubert swego czasu ślepo i bezgranicznie ją kochał a Aleks to taka melepeta w dodatku facet ledwo po 30-tce i już siwy.

ocenił(a) serial na 1
Krytykancki

Pewnie Paweł by łatwo znokautował Aleksa albo założyłby mu gilotynę ;D

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

Z byłym antyterrorystą by nie wygrał

ocenił(a) serial na 1
witek_38

Paweł każdego roznosił. Ma lepsze warunki fizyczne od Aleksa ;)

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

Roznosił większość to byli sami leszcze

ocenił(a) serial na 1
witek_38

A Manuel, który zaatakował go z NOŻEM? Ataku z nożem praktycznie nie da się odeprzeć a Paweł z nim wygrał.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

Lepszy policjant poradzi sobie i z nożem też a Paweł pierwszy raz z manuelem w piwnicy przegrał

ocenił(a) serial na 4
witek_38

hahaha Paweł już by się bardziej nadawał na antyterroryste XD

ocenił(a) serial na 1
mateusz815

Był strażakiem i przeżył parę dni pod gruzami ;D

ocenił(a) serial na 3
Krytykancki

Poza tym był w wojsku :v

ocenił(a) serial na 1
Cefalix

Dla mnie wątek, w którym 30 letnia Marysia rzuca się na szyję 17 letniej prawie dorosłej kobiecie i chce zostać jej matką jest idiotyczny. Maryśka zawsze miała tendencję do głupich rzeczy. Podejrzewam, że Paweł i Hubert nie zgodzili by się na nastolatkę z patologii.

Dobrze, że Hubert się od niej uwolnił, ona zawsze musi postawić na swoim.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

Skąd wiadomo że Harcerz znowu wyjedzie ? Wpadł na jakiś ślad Pawła i wyjechał aby go odnaleźć ?

ocenił(a) serial na 1
michael325

Cefalix jest statystą na planie PM. Zna więc nowinki, których jeszcze widzowie nie znają i jest doinformowany. Nie wiem czy to, że spojleruje na otwartym forum jest etyczne wobec twórców serialu, ale mnie to tam odpowiada ;D

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

Haha, oczywiście, że nie jest "etyczne". ;P Wierzę jednak, że nikt się nie przyczepi (póki co nikt się nie czepiał). Poza tym nie piszę tutaj wszystkiego, co wiem (tylko takie mniejsze spoilery). ;)

Nie wiadomo do końca dlaczego i dokąd wyjedzie Harcerz. Rafała Cieszyńskiego po prostu nie ma na razie na planie serialu. Na pewno kręci teraz "Ojca Mateusza" plus jakieś spektakle w teatrze, może po prostu nie ma czasu teraz na PM i musieli coś wymyślić, a potem możliwe, że Harcerz wróci.

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

Co tam robic jako ten statysta

ocenił(a) serial na 8
kierowca23

Odkurzam, gotuję, myję podłogę... Takie rzeczy. ;)

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

Serio ? xD a ja myślałem że statysta to ci ludzie klienci barbarianu itp

ocenił(a) serial na 8
kierowca23

Jaja sobie robię. ;)) Tak, statysta to człowiek przewijający się w tle, na przykład jako klient Barbariana, policjant, kelner... itd., który nie wypowiada żadnych kwestii.

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

Już myślałem że kanapki Błażejowi robisz

kierowca23

xddd 10/10

ocenił(a) serial na 5
mrowa93

Jeśli moge się spytac to macie coś za to czy tylko to ze mozecie przebywac na planie i zdobywac ciekawostki

ocenił(a) serial na 8
kierowca23

Haha, Dobre, dobre xD

kierowca23

hahaha :-)))

ocenił(a) serial na 5
kierowca23

rozbawił mnie ten komentarz o kanapkach dla Błażeja:=-))

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

Mam dziwne wrażenie że Marysia byłaby znacznie mniej entuzjastyczna co do złożenia adopcyjnej propozycji Pawłowi - i że on sam by się na nią popatrzył w ten swój charakterystyczny sposób przez który by jej przeszła na to ochota :).

ocenił(a) serial na 1
Mutagen

Paweł nie był pantoflarzem - wiedział, że w związku nie rządzi kobieta tylko jest partnerstwo i mężczyzna też ma coś do powiedzenia.