Widać jak na nią patrzy z pożądaniem. Skoro zacznie bić Marysię to planują ich rozstać pewnie po to by związać ją z Harcerzem.
Nie zar*cha póki co. Zniknie bez śladu po 1950, Harcerz także wyjedzie i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle wróci.
Szkoda lubię to postać i pewnie ten nowy Michał to będzie kolejny partner Marysi
Aleks był chyba najgorszym partnerem Maryśki. Paweł to był mężczyzna z krwi i kości, potrafił przyp*erdolić tym, którzy ją podrywali, Hubert swego czasu ślepo i bezgranicznie ją kochał a Aleks to taka melepeta w dodatku facet ledwo po 30-tce i już siwy.
A Manuel, który zaatakował go z NOŻEM? Ataku z nożem praktycznie nie da się odeprzeć a Paweł z nim wygrał.
Lepszy policjant poradzi sobie i z nożem też a Paweł pierwszy raz z manuelem w piwnicy przegrał
Dla mnie wątek, w którym 30 letnia Marysia rzuca się na szyję 17 letniej prawie dorosłej kobiecie i chce zostać jej matką jest idiotyczny. Maryśka zawsze miała tendencję do głupich rzeczy. Podejrzewam, że Paweł i Hubert nie zgodzili by się na nastolatkę z patologii.
Dobrze, że Hubert się od niej uwolnił, ona zawsze musi postawić na swoim.
Skąd wiadomo że Harcerz znowu wyjedzie ? Wpadł na jakiś ślad Pawła i wyjechał aby go odnaleźć ?
Cefalix jest statystą na planie PM. Zna więc nowinki, których jeszcze widzowie nie znają i jest doinformowany. Nie wiem czy to, że spojleruje na otwartym forum jest etyczne wobec twórców serialu, ale mnie to tam odpowiada ;D
Haha, oczywiście, że nie jest "etyczne". ;P Wierzę jednak, że nikt się nie przyczepi (póki co nikt się nie czepiał). Poza tym nie piszę tutaj wszystkiego, co wiem (tylko takie mniejsze spoilery). ;)
Nie wiadomo do końca dlaczego i dokąd wyjedzie Harcerz. Rafała Cieszyńskiego po prostu nie ma na razie na planie serialu. Na pewno kręci teraz "Ojca Mateusza" plus jakieś spektakle w teatrze, może po prostu nie ma czasu teraz na PM i musieli coś wymyślić, a potem możliwe, że Harcerz wróci.
Jaja sobie robię. ;)) Tak, statysta to człowiek przewijający się w tle, na przykład jako klient Barbariana, policjant, kelner... itd., który nie wypowiada żadnych kwestii.
Jeśli moge się spytac to macie coś za to czy tylko to ze mozecie przebywac na planie i zdobywac ciekawostki
Mam dziwne wrażenie że Marysia byłaby znacznie mniej entuzjastyczna co do złożenia adopcyjnej propozycji Pawłowi - i że on sam by się na nią popatrzył w ten swój charakterystyczny sposób przez który by jej przeszła na to ochota :).