świat seriali pokazał nową okładką a na niej KINGA I Agnieszka z m jak miłosć .
I napisali "dwa śluby i tylko jeden happy end "
Jak myślicie czy Kinga i Artur się pobiorą ? Czy Zośka wszystko popsuje ?
Wiecie dla mnie mogliby ją uśmiercić i Artur i Kinga by się zajmowali Stasią :)
Kinga i Artur wezmą ślub na sto procent :) Misiek Koterski na swoim fb dodał zdjęcia z ceremonii (z planu) - kościół, Kinga w białej sukni ;)
Oby na ślubie [bo że będzie, to już potwierdzacie] stała się jakaś katastrofa. Tak jak u Bartka i bibliotekarki. Widzicie jaka grobowa atmosfera wokół tego ślubu - to że Zośka to nic, a Beata a nawet Majka? Kto się cieszy z tego pożalsięboże ślubu??? Dla mnie to od początku do końca jest żałosne :( desperatka i ślepo, bezmyślnie zakochany facet.
Ta beatka do taka idiotka jak kaśka. Kto by chciał być z taka osoba? Kinia jest o wiele lepsza
Wybierając między Kingą a Beatą, to tak jak między młotem a kowadłem. Jedna puszczalska, druga głupia.
Haha dokładnie :D Ale w pojedynku Beata vs Kinga zdecydowanie wygrywa Beata. Kinga sama nie wie czego chce i jak na mój gust związała się z Arturem tylko z czystej desperacji. Ale to tylko moje zdanie, nikt nie musi się z nim zgadzać ;)
Taki plus Kingi, że przynajmniej związała się ze swoim byłym. Taka Marysia, pewnie już niedługo, będzie miała kolejnego tatusia dla Julki.
Napewo nie Kingi podczas ślubu Artur dostanie koperte z zdjęciami i zostawi Kinge przed ołtarzem
Czyli Zośka dopięła swego teraz przez kilkanaście czy nie więcej odcinków będą ciągnąć ten wątek tak jak było z Maryśką i Szymonem.Heh mam nadzieję ,że po tym wszystkim Kinga z Arturem się pobiorą.
to by bylo zbyt przekombinowane zeby barman pracowal dla arturo... chyba raczej barmanabedzie gryzlo sumienie i wygada sie arturowi po otrzymaniu fotek ..albo uprzedzi zoske i opowie arturo zanim zosia da mu foty...i bedziemy ogladac skonstermowana morde zosi zdziwionej ze artur mimo wszystko ozeni sie z kinga.......