4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

świat seriali pokazał nową okładką a na niej KINGA I Agnieszka z m jak miłosć .
I napisali "dwa śluby i tylko jeden happy end "
Jak myślicie czy Kinga i Artur się pobiorą ? Czy Zośka wszystko popsuje ?
Wiecie dla mnie mogliby ją uśmiercić i Artur i Kinga by się zajmowali Stasią :)

ocenił(a) serial na 4
virginia_virgi

Agnieszka bez happyendu jak na moj gust

virginia_virgi

Kinga i Artur wezmą ślub na sto procent :) Misiek Koterski na swoim fb dodał zdjęcia z ceremonii (z planu) - kościół, Kinga w białej sukni ;)

virginia_virgi

agnieszki i tomka bedzie z happy endem

ocenił(a) serial na 7
virginia_virgi

Oby na ślubie [bo że będzie, to już potwierdzacie] stała się jakaś katastrofa. Tak jak u Bartka i bibliotekarki. Widzicie jaka grobowa atmosfera wokół tego ślubu - to że Zośka to nic, a Beata a nawet Majka? Kto się cieszy z tego pożalsięboże ślubu??? Dla mnie to od początku do końca jest żałosne :( desperatka i ślepo, bezmyślnie zakochany facet.

Naavy

Zgadzam się :) Arturek powinien być z Beatą, on zasługuje na coś więcej - po tym co przeszedł.

ocenił(a) serial na 4
pampeluna94

Ta beatka do taka idiotka jak kaśka. Kto by chciał być z taka osoba? Kinia jest o wiele lepsza

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

Wybierając między Kingą a Beatą, to tak jak między młotem a kowadłem. Jedna puszczalska, druga głupia.

CharmlessMan00

Haha dokładnie :D Ale w pojedynku Beata vs Kinga zdecydowanie wygrywa Beata. Kinga sama nie wie czego chce i jak na mój gust związała się z Arturem tylko z czystej desperacji. Ale to tylko moje zdanie, nikt nie musi się z nim zgadzać ;)

ocenił(a) serial na 4
pampeluna94

Taki plus Kingi, że przynajmniej związała się ze swoim byłym. Taka Marysia, pewnie już niedługo, będzie miała kolejnego tatusia dla Julki.

ocenił(a) serial na 10
pampeluna94

I kinga dużo ładniejsza

witek_38

no i nie będzie ś,lubu

virginia_virgi

Zdziwiłam się mocno haha :D Co za debile z tych scenarzystów, nie wierzę naprawdę.

virginia_virgi

artursie dowie poznie ze zoska okunyla intryge

ocenił(a) serial na 5
virginia_virgi

Napewo nie Kingi podczas ślubu Artur dostanie koperte z zdjęciami i zostawi Kinge przed ołtarzem

virginia_virgi

Czyli Zośka dopięła swego teraz przez kilkanaście czy nie więcej odcinków będą ciągnąć ten wątek tak jak było z Maryśką i Szymonem.Heh mam nadzieję ,że po tym wszystkim Kinga z Arturem się pobiorą.

ocenił(a) serial na 2
Kinomaniaczka_95

to by bylo zbyt przekombinowane zeby barman pracowal dla arturo... chyba raczej barmanabedzie gryzlo sumienie i wygada sie arturowi po otrzymaniu fotek ..albo uprzedzi zoske i opowie arturo zanim zosia da mu foty...i bedziemy ogladac skonstermowana morde zosi zdziwionej ze artur mimo wszystko ozeni sie z kinga.......