Jak na razie sie nie zapowiada. Zreszta,czy on jest teraz potrzebny skoro nie bedzie
juz z Majka? . Moim zdaniem jest zbedny,ale jestem ciekawa czy powroci.
Może i zbędny, ale byłaby chociaż namiastka starej, dobrej Pierwszej Miłości.
Mógłby wrócić pierwszy Paweł i mogliby wznowić wątek Krzyżanowskich tylko aktor, który grał Wiktora nie żyje.
wątpiliwe żeby wrócił Krawczyk Paweł wróci na pewno ale już z inną twarzą.Póki w serialu będzie grała Aneta Zając to są minimalne szanse na powrót obecnego Pawła
oby nie. po iluś latach z Krawczykiem w roli Pawła nagle miałby pojawić się jakiś nowy koleś i wszyscy by go witali ot tak siema Paweł? ewentualnie druga opcja tandetna do bólu, miał wypadek i zmienił twarz (taaaa). nie chciałbym widzieć tej żenady. jak już życie prywatne tak się pokręciło, że musieli się go pozbyć to niech tak zostanie - dla dobra tego skompromitowanego już wystarczająco serialu.
kiedy Janickiego zmienili na Krawczyka to dało się przyzwyczaić,bo kilka miesięcy to nie długo. ale 8 lat to już długo...
fakt faktem,że po odejściu serialowego Pawła to serial ma mało wspólnego z początkowym serialem.
Wraca Rafał Cieszyński, czyli Łukasz - kumpel Pawła z pierwszych odcinków, co moim zdaniem może wskazywać na to, że scenarzyści przygotowują podbudowę pod powrót Mateusza Janickiego w roli Pawła pod koniec obecnego sezonu lub po wakacjach. Byłoby idealnie, bo szykuje się 10-lecie serialu i 2000 odcinek. :)
a to już potwierdzone, że harcerz wraca? Bo pierwsze słyszę, ale super by było i fajnie jak by z Iwonką wrócił, ale w to wątpię. ;)
Potwierdzone przez "Świat Seriali" oraz "Taniec z Gwiazdami" (przy występie Anety Zając pokazano na moment plan serialu, na którym obecny był Cieszyński i nawet się wypowiadał). Z Iwonką niestety chyba nie wróci. Ponoć ma kręcić z Marysią...
Ja to mysle ze powinien byc nowy Pawel ale ze stara twarza tzn.nowy aktor ale zrobic mu taka specjalna maske starego Pawla zeby nikt sie nie zorientowal .
Analogicznie - czy Marysia jest potrzebna skoro nie będzie już z Pawłem? Nie. Zdecydowanie wolałabym żeby Paweł został a zniknął ten wieczny udręczony karakan. Jeżeli oczywiście byłby taki wybór. Ale jeżeli Paweł miałaby wrócić na stałe to tylko grany przez Mikołaja Krawczyka. takie zmiany głównych aktorów po wielu latach, nigdy nie są trafione.
Najlepiej, jakby w roli Pawła wrócił Mateusz Janicki, bo nadawał się najlepiej.