Ludzie widzieliście co ma być po wakacjach?to niemożliwe Majka z tym Zbyszkiem, a Paweł "nie kocham jej" nie no zwariowali,najpierw robią z nich parę stulecie kochającą się jak nikt a teraz kicha...
Ja też nie mogę w to uwierzyć... Albo jak Majka zadzwoniła do Pawła i się odłączyła... Poprostu lols już nie mogę doczekać się kolejnych odcinków
A ja uważam inaczej, ten serial kiedyś mi się trochę nudził, ciągle wiadomo było co się zdarzy, ciągle te nużące przesłania, ale teraz odcinki są świetne, w końcu coś innego, zwłaszcza że nie lubiłem tej pary Pawła i Marysi. Jest sielanka, Marysia tańczy na rurze w burdelu, już lepiej nie mogli wymyślić :D. Wreszcie się miło ogląda :D
PS: Byłoby jeszcze super jakby na rurze zatańczyła Hanna Mostowiak z MJM. :D Ale Łepkowska raczej nie skorzysta by w jej serialu choć raz coś ciekawego się zdarzyło.
Nie no kurczę... Majka ze Zbyszkiem???????!!!!!! Omg... Paweł nie kocha Marysi..??? Takie troche małoprawdopodobne, ale nie przeczę że nie prawdziwe, chociaż wolałabym, zeby to były głupie kłamstwa:)) PoooZdRowIoNkA:))
Trochę się pod koniec zapuściłam i ominęłam sporo odcinków, wiec kim do cholery jest Zbyszek? To ten, u którego tańczy na rurze czy jak?
Zawsze jak oglądam ten serial to mam ochotę jechać do Wrocławia i sporą część obsady rozstrzelać na czele z Marysią, Klaudią, Tereską, Pawełkiem i jeszcze kilku by się znalazło. Ale jednak to oglądam hm może to jakiś zalążek masochizmu ;p Chyba tylko Mariusz mnie nie grzeje a reszta to ehh... Ale jak Paweł nie kocha Marysi to mnie już nic nie zdziwi
Pozdrawiam ;)
tak zbyszek to ten szef rur :P
Kurcze znalazłam dobrą wiadomość ze świata seriali zamieściłam skan z niego na moim klubie pierwsza-milosc-.klub.mylog.pl przeczytajcie to pomarańczowe zwłaszcza.Ja tam sie ciesze!!!