4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Chcielibyście zobaczyć w serialu nie ważne w jakiej roli ja tak myśle np.Krzysztof Stelmaszczyk , Przemyslaw Sadowski.

Jakieś propozycje oczywiście .

ocenił(a) serial na 4
Ruben_fw

np teraz bedzie Bartosz Porczyk i jego chcialam zobaczyc. moze Ade Fijal.

marajka

Albo Anna Samusionek lub Anita Sokołowska albo ten co grał Rudnego w innej roli ciekawe co będzie we Wrześniu.

Ruben_fw

A ja jak już to bym chciała Artura Barcisia :). On zawsze jest świetny. Super postać komediowa. Zawsze go lubię i jako Norka i w ranczo i w MjM :). Byłby świetny jako np kumpel Grzegorza z wojska, który też przeszedł na emeryturę, nudzi się i często Grzesia odwiedza, mogłyby być różne śmieszne wątki ich wspólne, on mógłby wymyślać różne fajne sposoby na spędzenie czasu i wciągnąć w to Grzesia i Wekslera :).

maria_88_3

Jakoś go nie widze w serialu a propos Grzegorza bardzo rzadko go pokazują .

ocenił(a) serial na 3
Ruben_fw

Są takie okresy kiedy jest go więcej jak np. wtedy gdy pracował przy wydawaniu żarcia w jakimś barze.

ocenił(a) serial na 4
Ruben_fw

Może Eryk Lubos jako czarny charakter? Zaś Adam Woronowicz mógłby zagrać postać podobną do Bogumiła, ale skoro już jest taki wątek, to chyba w najbliższym czasie nie miałoby to sensu.

qwerty95960

No on by pasował no jako goryl kogoś waźnego albo widział bym Piotra Polka.

ocenił(a) serial na 7
Ruben_fw

Mi się marzy Izabela Dąbrowska w serialu.

ocenił(a) serial na 3
Ruben_fw

Bruce Willis jako prawdziwy ojciec Sabiny.

armarange

Haha a Sttalonne jako dziadek.

ocenił(a) serial na 3
Ruben_fw

Młoda Sharon Stone jako siostra, Nicholson jako jej pradziadek, a Tomasz Karolak jako nowy facet. Hit murowany.