4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Jarek

ocenił(a) serial na 10

Jak Wam się podoba ta postać i wątek z Kingą? Musze przyznać, że całkiem fajny temat. Aktor grający Jarka jest dość specyficzny, ma ciekawą dykcję, mega nadaje się do tej roli "fanatycznie/psychopatycznie zakochanego" - myślę, że będzie na co popatrzeć. Fajnie, jakby pociągnęli ten wątek jeszcze po wakacjach i postać Jarka tak szybko nie zniknęła.

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

Fajnie pooglądać Kingę i Miksera i jak ten spuszcza mu łomot :D Drugi Pablo

Zgiebongo

jako maniak może być, ale w głupi sposób go wprowadzili. ot Kinia weszła do neta, umówiła się z kimś i o proszę trafił się szaleniec. taaa...

ocenił(a) serial na 10
Wingo

Bez przesady, na kompletnego wariata nie wyglada. A ludzie, którzy przesiadają na takich czatach z automatu są nieco podejrzani, a Kinga po prostu trafiła ma kolesia, który stawia drinki, kolacje, a potem szybko chce coś w zamian :P

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

No właśnie. Jeśli szybko nie zrobią z niego zwykłego psychola i dodadzą mu parę cech pozytywnych (co uczyni z niego postać niejednoznaczną, a oto przecież powinno chodzić!), to może być ciekawie i fajnie.
Paweł Ferens miał już nieco podobną rolę lekkiego świra/napaleńca Seby w "Plebanii" parę lat temu, gdzie też za pomocą róznych intryg i nieczystych zagrywek probował zdobyć niedostępną kobietę, która kompletnie go nie chciała. Ogólnie to dobry, sprawdzony serialowy aktor i widziałbym go w PM na dłużej. ;)

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Ja też chciałbym, aby to nie był kolejny epizod, jak z Szatanką.
Mega mi się podoba jego styl grania, mowy. Lubię takie wątki, chciałbym aby przedstawili wiele różnych metod Jarka na zdobycie Kingi, czy po prostu zaciągnięcie do łóżka. W podobny sposób przez pewien czas spokoju nie dawał Marysi Manuel i w sumie w jego przypadku na początku nic nie wskazywałoby na to, że jest kompletnym psycholem.