PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34539
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Dobra ja zacze.

Kinga - Jego pierwsza, największa miłość.
Sylwia - Jego i jego ojca, Piotra gorąca kochanka.
Agata - To ona wyjechała z kraju.
Zosia - Matka jego córki Stasi.

Wiem mniej więcej jakie mial on jeszcze dziewczyny ale eni znam kolejności... Teraz wasza
kolej dopiszcie reszte ;)

ocenił(a) serial na 10
igrek3_2

Kinga - Jego pierwsza, największa miłość.
Sylwia - Jego i jego ojca, Piotra gorąca kochanka.
Agata - To ona wyjechała z kraju.
Zosia - Matka jego córki Stasi.
Blondynka - dziewczyna na jeną noc.
Justyna - Salowa ze szpitala.

ocenił(a) serial na 8
igrek3_2

Nie pamiętam po kolei i pewnie jakaś mi umknęła.
Na pewno:
Kinga
Sylwia
Amelka
Rosa - (Mandaryna)
Zosia
Edyta
Berenika
Jeszcze była producentka serialu, nie pamiętam imienia.

ocenił(a) serial na 10
Ginny15

Edyta, Bliźniaczki

ocenił(a) serial na 9
igrek3_2

1. Kinga
2. Sylwia
3. Agata
4. Zosia
5. Justyna
6. Amelka
7. Rosa
8. Anna
9. Edyta
10. Bliźniaczki Asia i Basia
11. Kaja
12. Zuzanna
13. Berenika
14. Izabela
15. Lidka
16. Daria
17. Beata (prawdopodobnie z nią będzie)

Anna_0604

ciekawo czy na dlugo

użytkownik usunięty
magazynier_48

Gość się tragicznie prowadził.Aż dziwne że ma tylko jedno dziecko i żadnej choroby nie złapał.Sporo tych lasek to dla mnie dziwki były co od razu szły z nim do łóżka a potem jeszcze rzucały debilnym tekstem w stylu wiesz że ja nie jestem dziewczyną na jedną noc i chyba jeszcze zadzwonisz.Jakby były takie porządne to by z nim do łóżka tak łatwo nie szły.

użytkownik usunięty

Bartek też sporo:
1.Ewelina
2.Emilia
3.Marta
4.Monika
5.Stefani
6.Paulina
7.Lucyna
8.Anna
9.Tatiana
10.Wiktoria
11.miłość do Teresy
12.miłość do Majki
Zdecydowanie za dużo jak na wrażliwego idealistę którzy szuka wielkiej miłości a nie wiem czy nawet więcej tych lasek nie było tylko że nie pamiętam.

użytkownik usunięty

Pewnie kobiety Artura sie zabezpieczaly xd.

użytkownik usunięty

A Daria to kto to byl?

użytkownik usunięty

Ta Prostytutka przez którą Artur o mało się nie przekręcił.

ocenił(a) serial na 9

Prostytutką nie była. Była jedną z kandydatek na jego nową sekretarkę. To ona podała mu narkotyki. Wprawdzie oni nie byli razem, tylko się całowali .

użytkownik usunięty
Anna_0604

A too ta.. też gościnnie.

ocenił(a) serial na 9

Gościnnie pojawily się też bliźniaczki - Asia i Basia. A reszta dziewczyny , ktore podalam (moze jeszcze procz Kai z ktora Artur nie mogl sie zwiazac), byly dziewczynami Artura na troche dlużrj niż na 2-3 odcinki.

użytkownik usunięty
Anna_0604

Ale zachowywała się jak Prostytutka.Poza tym było mówione że wielu facetów naciągnęła więc porządna kobietą nie była.

ocenił(a) serial na 9

Może opiszę jeszcze jego dziewczyny, jakby ktoś był ciekawy :
1.Kinga (poznali się w liceum, nie byli ze sobą długo, ale nadal się przyjaźnią)
2.Sylwia (lekarka, zdradzila Artura z jego ojcem wczesniej miała też romans z Markiem)
3.Agata (Artur poznał ją w parku, ona pozniej wyjechala ze swoim ojcem do. Indii)
4.Zosia (Z Arturem poznali się w święta Bożego Narodzenia, ona była fotografem, mają razem córkę Stasie)
5.Justyna (pielęgniarka, która pracowala w jednym szpitalu z Bartkiem, zostawila Artura gdy dowiedziala sie że zdradzil ją z Amelką)
6.Amelka (aktorka, kolezanka z pracy Artura, nie byli ze sobą zbyt długo)
7.Rosa (piosenkarka, pracowala z Arturem, onjednoczesnie spotykal sie z nia i Amelką, gdy sie o tym dowiedzialy obie go rzuciły. )
8.Anna (producentka serialu, wktorym gral Artur, byla od niego starsza, rozstali sie gdy Artur chcial byc z. Edytą)
9.Edyta (oświetleniowiec, byli ze sobą dość dlugo, Artur był jej pierwszym chlopakiem, zdradzil ja raz z bliźniaczkami, lecz to po jej zdradzie z chlopakiemKingii rozstali sie definitywnie.)
10.Asia i Basia (bliźniaczki, ktore Artur poznal na imprezie pozegnalnej Majki, bylo podejrzenie ze jedna z dziewczyn jest z nim w ciąży, ale to był falszywy alarm.)
11.Kaja (lezbijka, przyszla do firmy Artur w celu znalezienie dla siebie partnerki, od razu wpadla mu w oku, chcial ja poderwac, ale skonczylo sie tylko pocalunkiem)
12.Zuzanna (nie doszła szwagierka Bereniki, mieli z Rturem krótki romans)
13.Berenika (wspolniczka, byla żona Artura, rozstali sie definitywnie po 2 zdradzie Artura)
14.Izabela (macocha Artura, mielikrotki romans, teraz sie przyjaznia)
15.Lidka (dla niej Artur zostawił swoja żona, szybko sie rozstali, Lidka po rozstaniu próbowała go potrącic samochodem)
16 Daria (nie doszla sekretarka Artura, podala mu narkotyki , przez ktore trafildoszpitala, wprawdzie tylko.byli na 1 randce i sie calowali)
17. Beata (przyjaciolka Artura, ktora sie w nim zakochala, prawdopodobnie beda razem)9.

użytkownik usunięty
Anna_0604

17 lasek? O losie...

użytkownik usunięty

Były jeszcze laski na jedną noc czy sex.Bartek też miał grubo ponad 10 kobiet a przecież pojawił się w serialu dużo póżniej niż Artur więc ilość Artura nie powinna dziwić.

użytkownik usunięty

Bartek miał tak o ile pamiętam:

1.Marysie,ale ta go odtrąciła
2.Terese
3.Marte
4.Asie
5.Monike
6.Tatiane
7.Lucyne
8.Eweline
9.Emilke
10. Sonie
11.taką chyba Justyne ze szpitala Marka. Grała ją Kasia Glinka.

użytkownik usunięty

plus Stefani,Wiktoria ale chyba się z nią tylko całował,Anna,Paulina tylko się całował więc sporo.

użytkownik usunięty

A tak Stefani i Anna..czyli 13 xd

ocenił(a) serial na 4

To wychodzi na to, ze najporządniejszy jednak był Pawełek Krzyżak.

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

Paweł raczej miał ograniczone pole manewru bo wiele lat był z Majką.Ale w sumie z partnerek łóżkowych to chyba tylko Anna a poza tym całował się z tą policjantką,z Magdą,był jeszcze swego czasu blisko z Moniką,Iloną,Kingą.

ocenił(a) serial na 4

A on zdradzał Majkę? Bo właśnie tego nie mogę sobie przypomnieć. Wiem, że jakiś wątek kiedyś był, ale czy chodził do łóżka z jaką babką?

ocenił(a) serial na 9

Nie, z Justyna nie był, ale ona sie w nim kochała napoczątku.

użytkownik usunięty
Anna_0604

W Każdym razie wszyscy się śmieją że Artur tragicznie się prowadzi a Bartuś nie lepszy.Plus dla Artura że przynajmniej nie zgrywa idealisty.Poza tym Bartek miałby pewnie jeszcze więcej od Artura tylko że pojawił się dużo póżniej w serialu.

ocenił(a) serial na 4
Anna_0604

Jeszcze była Anna Prus (nie pamiętam jak ona się nazywała w serialu) i ta dziewczyna z Malanowskich i Partnerzy, również nie pamiętam imienia.
To takie przelotne romanse, ale jednak.

użytkownik usunięty
majka5454

Anna Prus była chyba kochanką tego ganstera.A ta dziewczyna z Malanowskich kręciła z Pawłem.

chodzi mu zapewne o tą nową z malanowskiego tą brunetke Anne czy jak jej tam co Artur użył jej jako wabika na tego luja(chyba Filip?) Beatki o ile dobrze kojarzę

mrowa93

To była Andżelika :) (albo Angelika)

ocenił(a) serial na 9
ewcia1806

O zapomniałam o Angelice .

ewcia1806

no chodziło mi o jej imie w malanowskim w PM juz nie pamietałem jak sie nazywała

ocenił(a) serial na 8

Anna Prus w PM miała na imię Aldona. Całowała się raz z Arturem, więc powinno się liczyć.

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

Artur całował się też raz ze Stefani (ona go pocałowała) i sypiał z niejaką Renatą (postać epizodyczna, on miał potem przez to problemy, bo ona miała zazdrosnego męża, którego grał Łukasz Garlicki).

użytkownik usunięty
Cefalix

Paweł też miał kilka lasek co się całował więc święty nie jest.

ocenił(a) serial na 4

To są tylko pocałunki , a stosunek miał tylko z dwiema kobietami - Marysia ,Anna

Chyba najbardziej porzadna postać w serialu

użytkownik usunięty
mateusz815

Tylko że to były długie związki a taka Maryśka z Aleksem się nawet nie całowała a z Sebą się całowała.Partnerów seksualnych miała czterech:Stasiak,Pablo,Hubert i Szymon.A Szymon i Stasiak byli tylko na chwilę.więc też niewiele więcej niż Pablo.
Z lasek najgorzej prowadzą się Kinga,Emilia oraz Stefani
z facetów Artur,Bartek i Szymon pewnie.

ocenił(a) serial na 10

Najlepsza z jego lasek to edyta taka cycata ;)