4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Pusty smiech ogarnal mnie gdy ogladalem scene z wtorkowego odcinka podczas ktorej sklad Kings Fitnes zachwycal sie Joginem. Och jaki on czarujacy, a jaki on ma mozg, a jakie ma cialo...serio ? Darie to jeszcze od biedy rozumiem bo w domu czeka na nia wroclawski mistrz taryfy i kanapowy legwan Buazejek ale Luiza ?

Jeszcze niedawno gotowa byla zabic Beatke za to ze rozmawiala z Tosterkiem a teraz oglada sie za jakims gosciem kolo 50 ktory wyglada bardziej jak pan Yapa niz George Clooney, nosi jakies worowate portki i koszule w stylu El Chapo a do tego wyglasza madrosci ktorych sam Paulo Coelho by sie nie powstydzil.

Jesli od jeszcze do tego bedzie mial romans z Kinga to obiecuje ze pie****ne soczystego baranka w sciane

arachio993

Zrobioe dokladnie to samo jeśli rzeczywiście będzie fak jak mowisz

ocenił(a) serial na 4
arachio993

a najlepsze jak Luiza zaczęła kręcić kota ogonem jak Toster przyszedł, że niby o nim to wszystko mówiła, a jogin jest mdły, nudny i dziwny xD

użytkownik usunięty
arachio993

Mnie się wydaje że trochę taki wątek komiczny,bo rozumiem że w serialach promują piękną duszę,ale bez przesady,młode dziewczyny ok 25 lat,by tak zachwycały się 2 razy starszym facetem.Zresztą byłby niezły kabaret Artur ściągnął jak to mówił starego,grubego,niskiego,brzydkiego Jogina a właśnie taki facet zaciągnął by mu żonę do łóżka.Choć i tak plus dla scenarzystów że jak wprowadzi wątek tego trzeciego Jogina i ten trzeciej Toli-asystentka Artura że są do nowe postaci,a nie znowu robią te same trójkąty/czworokąty,do Kingi znowu Adam a do Artura Zośka ewentualnie Beata czy nawet Iza.Rozbawiła mnie Aśka z tym nabijaniem się z Jogina,ale te też jej pocisnęły że za młody.

użytkownik usunięty
arachio993

Jogin mnie wyjątkowo bawi,wiecznie uśmiechnięty,pogodny,spokojny,przyjazny dla każdego taki wujek dobra rada,a kiedyś grał takiego twardziela jak Ruben w Fali Zbrodni.

ocenił(a) serial na 4

albo brutala jak Rappke w Czasie honoru czy jakiegoś tam agenta, co przyjechał jako kierowca i ochroniarz chorwackiego biznesmena w Trzecim oficerze... esz, mogliby zrobić z niego dobrego psychola na miarę Manuela, nawet w mjm fajnie zagrał psychola, co tam podpalił dom

użytkownik usunięty
qwerty95960

najpierw owszem marzył mi się Przemek Bluszcz jak Ruben z Fali Zbrodni łamiący ręce,przekręcający karki,chwyty i ciosy które kładą przeciwników na łopatki,a teraz wydaje mi się mało realne,żeby nagle ten przesympatyczny facet nagle np kiedy Radek go rozpracowuje skręcił mu kark albo przynajmniej go brutalnie pobił,ogłuszył zastraszył.Myślę że aktor ma szanse tutaj udowodnić że rolę sympatycznych facetów gra równie dobrze co twardzieli.

ocenił(a) serial na 4

no, ja tam zastrzeżeń do jego gry nie mam, ale w PM przydałby się jakiś nowy czarny charakter, tym bardziej że Igor nam zniknie

użytkownik usunięty
qwerty95960

Można byłoby zrobił super wątek Jogin to jakiś najemnik który okazuje się świetnym hakerem i finansistą to drugie niby prawda.Albo sam albo ktoś wynajął go żeby dobrał się do majątku Artura niby jako jego przyjaciel albo tak go zmanipuluje że ten przegra sporo majątku,albo włamie mu się do systemów bankowych itd.Oczywiście na trop wpadnie jego Radek,którzy tradycyjnie będzie jeszcze lepszy od niego i wtedy Jogin postanowi się go pozbyć będzie próbował go zabić,albo brutalnie pobije.Mają wątek na przynajmniej 100 odcinków.

Może coś właśnie wymyślą jeszcze z tym Joginem, jakoś on mi się nie widzi na pozytywną postać, niby jest miły, niby się uśmiecha ale jakby coś kombinował :).

qwerty95960

Gral jeszcze w Swiadku koronnym Lewara oraz w Kac Wawa Kobyle ale i jeszcze innych paru czarnych bohaterow

użytkownik usunięty
mrowa93

Mnie najbardziej urzekł jako Ruben w Fali Zbrodni,najlepsze było że właściwie się nie odzywał,tylko robił jakieś dziwne miny,gesty,coś pisał,rysował,a zamiast niego mówił jego szef a potem jego podwładny.

Jeden z jego kultowych cytatow to do Tatiany Dashev Gdy ona do niego "Bez kwiatów w odwiedziny do damy?..." A Ruben jej na to :"ty nie jesteś damą. .."

mrowa93

"Nie jesteś kobietą, jesteś wspólnikiem" :P

Wingo

No moze ja to ogladalem juz z 8lat temu

ocenił(a) serial na 4
qwerty95960

wlasnie akurat dobrze, ze gra postac kompletnie inna niz zwykle a nie powiela schematy

użytkownik usunięty
marajka

dlatego właśnie tak bawi mnie ta postać,ten sympatyczny goguś to naprawdę ten sam aktor co wcześniej grał twardzieli i czarne charaktery przez duże CZ,a swoją droga nie pogardziłbym żeby zobaczyć kiedyś w jakieś produkcji Opozdę jako taką dupę wołową,która się wręcz poniża dla faceta i Zając jako taką wredną s.... i wiadomo co dalej po s

ocenił(a) serial na 4

ale do wyjscia poza swoje ramy/zagrania wbrew warunkom trzeba byc dobrym aktorem. Bluszcz nim jest, a Zajac i Opozda....???

użytkownik usunięty
marajka

tak,dobry aktor to powinien być ten co odnajduje się przeciwstawnych rolach,a sporo aktorów dobrze gra w rolach podobnych.Można więc stwierdzić że Opozda czy Zając grają dobrze postaci zbliżone do własnych charakterów,ale żeby stwierdzić że są dobrymi aktorkami,muszą zagrać dobrze rolę zupełnie różne.Jakieś 10 lat temu błysnął Małaszyński kapitalnie wypadł w roli mordercy i romantyka w dwóch rożnych produkcjach Oficer I Magda M.

ocenił(a) serial na 4

no tak, ale technicznie kiepsko do wykonania bo Zajac chyba w niczym innym nie grywa ;/

użytkownik usunięty
marajka

Opozda chyba teraz ma w dwóch filmach wystąpić 7 rzeczy i nie wiem czy nie planeta Singli może dlatego urwali jej wątek w PM na jakiś czas poza tym jak wróci akcja się poprawi w końcu to ona będzie teraz atakować po Radka a Sabina bronić.Zając no cóż aktorka pewnie boi się że jak zacznie kombinować to straci wysoką pozycję w serialu,przecież jak aktorka jest lojalna to i minuty na planie się zgadzają a jak zacznie kombinować to i ekipa zacznie szukać zastępstwa.

ocenił(a) serial na 4
arachio993

komedyja