4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Reszta debile z SAbinka chodzaca masochistka na czele i RAdziem vel kredyt na tesciowa

marajka

Jowita to przebiegła lisica :D

ocenił(a) serial na 5
fifi123

Jeszcze namiesza :)

Przynajmniej taką mam nadzieje :)

Chocapic213

Dobrze że już nie ma dziwki Nikolii

marajka

Na chwilę obecną jedyna. Jak narazie postać Jowity mi się podoba. Nie jest ani nieskazitelnie dobra ani do szpiku kości zła, jest ciekawa. Oby została na dłużej. Chyba, że ją zepsują, bo mają do tego talent :)

ocenił(a) serial na 8
SoniaBlade

Zostanie na dłużej, wiem z samego źródła. :D

Cefalix

W takim razie mam nadzieję, że nie zepsują tej postaci :)

ocenił(a) serial na 1
SoniaBlade

Ja mam nadzieję, że przywrócą Igora (nie wyeliminują go na stałe). On też był inteligentny, nabierał Wekslerów i kumpli Sabiny jak chciał - sam zresztą przyznał ostatnio, że robią to co on przewidzi i chce. Pamiętam jak wkurzał Dagodzillę jak śmiał się jej prosto w twarz i bez skrupułów jej mówił, że zależy mu tylko na tym by dobrać się do majątku Wekslerów, a Daga nic nie mogła zrobić bo nie miała dowodu, a logiczne, że Sabina wierzyła w każde słowo swego kochanego Irka.

ocenił(a) serial na 5
Krytykancki

No oby sie nie pozbyli tego Igora na dobre .

ocenił(a) serial na 1
gumis882

W sumie jak dla mnie postać Igora zakończyła się w momencie lotu ze schodów, wątek Piotra Wacha i drugiego życia był jedynie niespodzianką dla Rafała Mohra, który lubił pracę na planie PM i dla widzów, którzy uwielbiali jego postać, aczkolwiek sądzę iż to był bardzo miły dodatek - nadal fajnie popatrzeć i posłuchać starego Irka jak mówi "Nie słyszałaś co powiedziałem? Masz leżeć!" albo "To przestań zachowywać się jak dziecko!" lub jak zepchnął Agatę z barierki i śmiał się z zadowoloną miną.

ocenił(a) serial na 5
Krytykancki

Aha spoko no uwielbiali , że go zechieli spowrotem do serialu jak go rok temu usmiercili , teraz troche przegieli z tymi dramatami co puszczali jutro i w pon sie to zakończy i bedzie już same wadlewo , filip itd co przeczytałam w streszczeniach na nastepne tygodnie

ocenił(a) serial na 5
gumis882

*zechcieli*

ocenił(a) serial na 5
Krytykancki

No zaproponowali mu te role Piotra Wacha , i jak sie pojawił ciagneli zagadke kim ten Wach jest. Dopiero w 1885 odcinku poznaliśmy prawde pozniej była ta cała ekshumacja zwłok znaleziono tam obrączke. Dla nie których wątek Igora zakończył sie tym upadkiem ze schodów. Jak go przywrócili to nie musieli dawać tych dramatów , że nie wiadomo co sie z nim stanie. Ja mam nadzieje ze go nie usmiercą 2 raz ze po wakacjach dadza jakies normalne odcinki bez takich akcji, jestem ciekawa jak to dalej będzie z nim .

Krytykancki

racja, zepsuli postać Igora. przed mistyfikacją nie był jednoznacznie zły czy dobry, miał przebłyski uczuć, był postacią wielobrawną. byłem wtedy wściekły, że tak głupio skończył, bo przecież można było dalej ciekawie prowadzić jego wątek. teraz Igor jest bezwzględym, całkowicie chłodnym gnojem, no i zrobili z niego zabójcę. wcześniej bym się po nim tego nie spodziewał. mimo wszystko, nie chcę, żeby go uśmiecili. uwielbiam go.

użytkownik usunięty
makintosz

Jesli watek Igora zakonczy sie w'poniedzialek to wielka szkoda.

ocenił(a) serial na 8

dla mnie ulga już mam dość tej intrygi i żałosnej Sabiny.

jeju, tak prędko? myślałęm, że trochę dłużej to pociągną ;/

makintosz

Wiecie co mnie dziwi? Sabina czytała list pożegnalny Agaty, napisany przez Igora. Znała pismo ich obojga i się nie zorientowała. Ale o tym także scenarzyści nie pomyśleli, jak o wielu innych rzeczach.

ocenił(a) serial na 8
fifi123

może był to wydruk komputerowy?albo pani policjantka wspomogła swoim pismem list?

ewi184

Ale kto drukuje taki list na komputerze? A jak Zuber pismo to było to i tak powinna poznać, że nie Agaty, ale Sabina to idiotka

ocenił(a) serial na 8
fifi123

Nie wiem może skoro Agatka to wariatka to i nie zdziwili się że list to wydruk? Fakt Sabina inteligencją nie grzeszy ta dzisiejsza ucieczka i tekst,że nikomu nie może ufać tylko Piotrowi mistrzostwo świata w głupocie i naiwności

fifi123

Przecież nie pisał swoim pismem. Pewnie miał próbkę pisma Agaty i próbował podrobić, albo dał Zuber, żeby wyszło bardziej kobieco. A jak nie to dał w łapę komuś kto robi to naprawdę dobrze i po kłopocie. Sabina dała się nabrać bo nie jest grafologiem. Może gdyby coś podejrzewała, przyjrzała się czy oddała list do specjalisty to by było wszystko jasne.

ocenił(a) serial na 8
SoniaBlade

Sabina nawet jakby widziała,że pismo jest podejrzane i tak uwierzyła by Piotrowi że może Agata w nerwach emocjach itp pisała Sabina jest tak naiwna,że dopiero jak Igor trzaśnie ją po gębie zacznie się zastanawiać czy to nie jej mąż ale szybko tą myśl odrzuci

ewi184

To, że zrobiła by jak zwykle głupio to swoją drogą. Myślę, że i paru specjalistom by nie uwierzyła, myślałaby że Weksler ich przekupił. Ona dopiero musi dostać po mordce, żeby zrozumieć. Ta postać jest mega denerwująca.

ocenił(a) serial na 8
SoniaBlade

strasznie spie....yli postać Sabiny kiedyś była bardziej wyrazista i realna

ocenił(a) serial na 1
Krytykancki

No trzeba przyznać że Mohr jest genialny w roli Igora i jego teksty fajnie się słucha ogólnie ma taki fajny,groźny głos

blade96

no ba. ja go uwielbiam. zresztą, sam przyznał, że największą przyjemność sprawia mu granie czarnych charakterów ;) ma to coś i ogląda się go z przyjemnością. .

ocenił(a) serial na 8
marajka

Jowita jest po powrocie ok

ocenił(a) serial na 1
ewi184

Ciekawe czym tak Ula Dębska podpadła reżyserowi, że próbuje z niej zrobić największą wariatkę w historii serialu.

ocenił(a) serial na 1
marajka

Czy mi się zdaje czy dobrze pamiętam, Igor i Jowita kiedyś ze sobą ten-teges?

blade96

Ona z nim sypiała bo chyba jej za to płacił. Pamiętacie w których to było odcinkach?

ocenił(a) serial na 1
fifi123

Pamiętam że Daga chciała go udupić i powiedzieć Sabinie że chodzi do jakiejs prostytutki a on z tego wybrnął i je sobie przedstawił,ale to chyba nie była Jowita

blade96

To było kilka miesięcy później.

użytkownik usunięty
fifi123

Wyda sie,ze Igor zabil Agate czy nie?.

ocenił(a) serial na 1

Nie wiadomo ale pewnie Igor zwierzy się Wekslerowi że zabije Sabine tak jak Agate