4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

-Tylko nie wrzucaj tych zdjęć do neta... od razu cię zhejtują xDDDD

No w sumie nic specjalnego to nie było :D

ocenił(a) serial na 8
mateusz815

Patrycja nie grzeszy ani uroda,ani inteligencją więc co wymagać

ewi184

Przesadzacie z tym hejtowaniem Patrycji. Pewnie, że to nie jest klasyczna piękność typu Wiktoria czy "dżaga" w stylu Jowity, ale jest dość ładną, całkiem zgrabną nastolatką, która może się podobać.

Pamiętajmy też, że ona jest młoda, jeszcze zapewne wypięknieje wraz z wiekiem, nabierze seksapilu. Pamiętam jak ludzie parę lat temu hejtowali Wierzbicką i Halejcio(ja już kilka dobrych lat temu widziałem w nich potencjał), a teraz zapewne miliony facetów robi sobie dobrze patrząc na ich zdjęcia...

mateusz815

A co do tego tekstu Jowity, to też mnie rozbawił, zresztą jak cała ta scenka :)

ocenił(a) serial na 9
mateusz815

Dobrze jej powiedziała. To nawet nie była prawdziwa sesja zdjęciowa tylko jakaś amatorka... zresztą Patrycja nie jest jakaś specjalnie ładna, nie powinna się pchać do modelingu .

Anna_0604

Modelki zwykle nie są ładne bo to nie o to chodzi, ona jest trochę za "gruba" jak na modelkę

ocenił(a) serial na 3
fifi123

I zdecydowanie za niska - wymogi są dość precyzyjne, modelka musi być wysoka i wychudzona, ewentualnie ładna. Patrycja nie ma żadnych predyspozycji do tego zawodu, po prostu znalazła sposób na życie bez nauki i ciężkiej pracy.

monika2121

Bycie modelką to wcale nie taka łatwa praca jak się niektórym wydaje, są prace o wiele łatwiejsze :d

ocenił(a) serial na 3
fifi123

Użyłabym raczej sformułowania "męcząca" niż "trudna" ;)

monika2121

Godzinami muszą siedzieć przed lustrem in czekać aż im skończą robić makijaże i fryzury, chyba bym umarła z nudów ;)

fifi123

To tak do końca nie jest, że wystarczy że jesteś modelką i już wszystko Ci na tacy podają. Trzeba mieć mocną psychikę, żeby wytrzymać ten wyścig szczurów i podkładanie świni. Dopiero jak się jest taką Kate Moss to to o ciebie się biją :) do tego czasu to trzeba się sporo napocić, wysłuchiwać krytyk i częstego odmawiania.

ocenił(a) serial na 9
monika2121

Masz rację jest za niska zauważyłam to gdy na castingu stała obok innych dziewczyn to była najniższa.