PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34538
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Jowita gwizdnęła diamenty i już nie wróci ?
Czy to prawda, że Radek też niedługo zniknie i nie będą już grać w serialu? :O

ocenił(a) serial na 7
anthonyperette

To już nie ten sam serial co kiedyś były fajne ciekawe wątki ,postacie były lepsze Manuel ,szef Pawła Krzyżanowskiego w straży a teraz co Wadlewo nudne jak flaki z olejem tak samo Krystian że o Majce nie wspomnę jeszcze wątki z Arturem są ciekawe .

Ruben_fw

szef Pawła w strazy to Ludwik , obecnie kucharz w barbarianie :D

Hans_Kloss

Wiem ;D

ocenił(a) serial na 3
Ruben_fw

Może warto zweryfikować ocenę. Serial jest słaby jak dla mnie co najmniej od kilku lat. Natomiast od dwóch co najmniej zrobił się żenujący.

armarange

Ocena 7 to za sezon 2004-2007.

ocenił(a) serial na 3
Ruben_fw

No to było ponad 10 lat temu. Od tego czasu to ten serial idzie po równi pochyłej. Ja z kolei nie oceniłem na 1 czy 2 bo to byłoby nie fair wobec starych lepszych odcinków, więc 3/10 w obliczu obecnej degrengolady wydaje mi się adekwatne ( podobnie 4/10 ). Ale to i tak każdy ma swoje kryteria.

Ruben_fw

Marysia i więzienie to akurat ciekawy wątek, jak zobaczyłem w tv, że siedzi to wróciłem do oglądania po 3 latach :P
Mi to brakuje najbardziej Grażyny Wolszczak w tym serialu. Jeszcze Edyta Herbuś jeszcze jakoś uwagę przykuwa, bo wątek zdrady kini i artura jest nudny :( zwłaszcza ten kochaś kini :(

A odnośnie odcinków jeszcze z trochę pół roku temu. Czy Melka była striptizerką ? pamiętam scenę jak ją postrzelono w klubie go go, ale to nie oglądałem tego jakoś na bierząco.

ocenił(a) serial na 3
anthonyperette

Była tam szpiclem i wykonywała super tajne zadanie. Ale nie tańczyła ani nago, ani w ubraniu. Zabawiała tylko gości i pokazywała nogi.

armarange

a skad w ogóle melka w życiu marysi ? jeżeli mogę jeszcze wypytać :D

ocenił(a) serial na 3
anthonyperette

Melka to sierota. Przynajmniej oficjalnie w fabule PM od kilku lat. Co się jeszcze okaże tego nie wiemy. Melką "opiekował" się pewien policjant, który potem jakiś czas był z Marysią. To odcinki sprzed ok 2-3 lat zdaje się. Nie pamiętam już dokładnie tych scen kiedy one się poznały. Ale Marysia oddała swoje mieszkanie Melce kiedy wyprowadziła się do Michała swojego obecnego męża. Teraz i tak Melka tam nie mieszka bo mieszka tam były chłopak Melki: Paweł.Melka dla Marysi jest jak córka. Marysia ze swoją wielką miłością do wszystkiego co się rusza i na drzewo nie ucieka przygarnęła Melkę.

anthonyperette

No mogli dać przystojniejszego gostka ja myślę że to jakiś zbir będzie.

Ruben_fw

no on w spojrzeniu jak taki psychol :O

ocenił(a) serial na 3
anthonyperette

Edyta Herbuś - tancerka gra lepiej aniżli niektórzy pseudo-aktorzy w tym serialu.

armarange

Dlatego mam nadzieję, że edyty będzie więcej bo ma charakterek i ciekawie się ją ogląda - zwłaszcza jej potyczki słowne z Jowitą. Odnośnie starych postaci - kolejna zdrada kinia /rtur to odgrzewanie kotleta...

ocenił(a) serial na 3
anthonyperette

To zależy od odcinka, albo serii odcinków. Edyty było sporo kiedy oskarżyła Radka o gwałt i wcześniej jak z nim kręciła. Jowity raczej już nie będzie. Potyczki słowne? Podziwiam Cię za
pozytywne słowa o tym serialu. Tutaj niewiele dobrego obecnie można powiedzieć. Druga dobrze odegrana postać to syn "Kaśki" - Henryka.

armarange

o nieeee... dla mnie kaśka to taka memeja :P

ocenił(a) serial na 3
anthonyperette

Pisałem o synu Kaśki - aktorze go grającym w sensie pozytywnym. Kaśka to memeja owszem,ale Koterski dobrze "ją" gra.