Jowita gwizdnęła diamenty i już nie wróci ?
Czy to prawda, że Radek też niedługo zniknie i nie będą już grać w serialu? :O
To już nie ten sam serial co kiedyś były fajne ciekawe wątki ,postacie były lepsze Manuel ,szef Pawła Krzyżanowskiego w straży a teraz co Wadlewo nudne jak flaki z olejem tak samo Krystian że o Majce nie wspomnę jeszcze wątki z Arturem są ciekawe .
Może warto zweryfikować ocenę. Serial jest słaby jak dla mnie co najmniej od kilku lat. Natomiast od dwóch co najmniej zrobił się żenujący.
No to było ponad 10 lat temu. Od tego czasu to ten serial idzie po równi pochyłej. Ja z kolei nie oceniłem na 1 czy 2 bo to byłoby nie fair wobec starych lepszych odcinków, więc 3/10 w obliczu obecnej degrengolady wydaje mi się adekwatne ( podobnie 4/10 ). Ale to i tak każdy ma swoje kryteria.
Marysia i więzienie to akurat ciekawy wątek, jak zobaczyłem w tv, że siedzi to wróciłem do oglądania po 3 latach :P
Mi to brakuje najbardziej Grażyny Wolszczak w tym serialu. Jeszcze Edyta Herbuś jeszcze jakoś uwagę przykuwa, bo wątek zdrady kini i artura jest nudny :( zwłaszcza ten kochaś kini :(
A odnośnie odcinków jeszcze z trochę pół roku temu. Czy Melka była striptizerką ? pamiętam scenę jak ją postrzelono w klubie go go, ale to nie oglądałem tego jakoś na bierząco.
Była tam szpiclem i wykonywała super tajne zadanie. Ale nie tańczyła ani nago, ani w ubraniu. Zabawiała tylko gości i pokazywała nogi.
Melka to sierota. Przynajmniej oficjalnie w fabule PM od kilku lat. Co się jeszcze okaże tego nie wiemy. Melką "opiekował" się pewien policjant, który potem jakiś czas był z Marysią. To odcinki sprzed ok 2-3 lat zdaje się. Nie pamiętam już dokładnie tych scen kiedy one się poznały. Ale Marysia oddała swoje mieszkanie Melce kiedy wyprowadziła się do Michała swojego obecnego męża. Teraz i tak Melka tam nie mieszka bo mieszka tam były chłopak Melki: Paweł.Melka dla Marysi jest jak córka. Marysia ze swoją wielką miłością do wszystkiego co się rusza i na drzewo nie ucieka przygarnęła Melkę.
Edyta Herbuś - tancerka gra lepiej aniżli niektórzy pseudo-aktorzy w tym serialu.
Dlatego mam nadzieję, że edyty będzie więcej bo ma charakterek i ciekawie się ją ogląda - zwłaszcza jej potyczki słowne z Jowitą. Odnośnie starych postaci - kolejna zdrada kinia /rtur to odgrzewanie kotleta...
To zależy od odcinka, albo serii odcinków. Edyty było sporo kiedy oskarżyła Radka o gwałt i wcześniej jak z nim kręciła. Jowity raczej już nie będzie. Potyczki słowne? Podziwiam Cię za
pozytywne słowa o tym serialu. Tutaj niewiele dobrego obecnie można powiedzieć. Druga dobrze odegrana postać to syn "Kaśki" - Henryka.