Dziewczynka nie ma praktycznie rodziny. Jej mama ma co chwile innego faceta. Ojca nie zna,bo sie nia nie interesuje. Dziadek i pradziadek ze strony matki takze jej nie odwiedzaja. Babcia nie zyje,bo zostala potracona po pijaku przez Andrzeja. Druga babcia widziala ja 2 razy w zyciu. Mimo obietnic,ze bedzie wnuczke odwiedzala,nie czyni tego. Drugi dziadek chyba nie zyje,bo nie wyjasniono w serialu jego nieobecnosci. Aneta to obca osoba przeciez. Grunt,ze ma jakis kontakt z Tomkiem,Mackiem i Danka.
Taaa,widziala go raptem kilka razy w zyciu. Przez pierwszy rok jej zycia Pawel nie wiedzial,ze jest ojcem. Na chwile nim pobyl,ale wyjechal i tyle go widziala. Wrocil na 4 odcinki i znowu sie nia nie interesuje. Julka go nie zna tak naprawde. Nie pamieta jak jej tatus wyglada.
Jeny daj spokój temu Pawłowi. Przecież wiesz jaka chyba jest sytuacja w życiu prywatnym.
Ale nikt chyba od nich nie oczekuje że będą teraz grać razem po tym wszystkim, to co ty się dziiwisz że Julka prawie ojca nie zna? Piszesz jak jakaś gimnazjalistka, a pewnie nią nawet jesteś?
A co ciebie to obchodzi? chyba nie muszę się tutaj spowiadać z takich rzeczy. Nie jest tobie to do niczego potrzebne. Jakbyś była rozgarnięta/y to byś wiedział/a ,że czasem jest tak,że daną postać zastępuję innych aktor. Niestety nie popisałaś się inteligencją ;). Będę pisała co mi się podoba,bo od tego jest właśnie forum.
I kto tutaj jest "gimnazjalistką" bo chyba nie ja. Chociaż nawet gimnazjalistki są bardziej od ciebie rozgarnięte. Jesteś tak na poziomie 3 klasy podstawówki.Cofnij się do podstawówki. Dzieci się uczeszą,że mają koleżankę równą sobie. Fakt,że się odgryzasz i wykłócasz na jakiś forach świadczy tylko o tobie. Nie potrafisz z godnością się zachować? myślisz,że jak się odgryziesz to będziesz lepsza?
wiesz też trzeba umieć się odgryźć, a ty nie potrafisz więc z czym tutaj wyskakujesz? ;)
Nie mam czasu na czytanie tych Twoich durnych komentarzy, więc daruj sobie. Gdy skończysz gimnazjum zobaczysz, że ludzie mają obowiązki i ważniejsze zajęcia niż pisanie cały czas komentarzy na forum o jakiś serialikach.
Jakbyś była rozgarnięta to byś zauważyła już dawno,że rzadko tutaj wchodzę. Durny serialik? to po co masz tutaj konto? zostałaś zmuszona,aby się tutaj wypowiadać? skończ podstawówkę i może coś zrozumiesz, a nie odgryzasz się na siłę,bo nie potrafisz odpuścić. Taka dorosła jesteś?!
Przecież Paweł chyba nie żyje, taka jest niby najbardziej prawdopodobna wersja. Szukali go w Kolumbii i nie znaleźli, nikt o nim nic nie słyszał, słuch po nim zaginął. Jest oficjalnie zaginiony a prawdopodobnie martwy. Hubert ma teraz inne dziecko z Sarą w Szwecji i nie interesuje się Julką, Aleks chyba nie zabawi na stałe w serialu bo jest nudny i nie gwarantuje emocji, więc następnym tatusiem Julki będzie chyba listonosz :P
Jego smierc nie zostala oficjalnie stwierdzona. Gdyby byla to by mu chociaz wyprawili pogrzeb. A tak temat ucichl i tyle. No,ale pewnie nie zyje. Nie wiem zreszta.