4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Karol - mistrz!

ocenił(a) serial na 8

Trzeba przyznac, że grana przez Strasburgera postac Karola Wekslera miewa często świetne
teksty.

Polecam ten profil na FB: https://www.facebook.com/TekstyKarolaWekslera?ref=stream&hc_location=stream

Mnie sie najbardziej podobały ostatnio te:
"Powinienem był przewidzieć, ze będzie nas tak malo i wynająć statystow." (na pogrzebie
Olgierda) :D
"Znalazlem brakujące ogniwo pomiedzy nami a Neandertalczykami - to jest moj asystent." <lol:>
"Sluchajcie, nie można by sie tu u was napić jakiejś kawy? Ale tylko gorzka i bez mleka, bo
ostatnio skoczyl mi cholesterol, a zawały - jak widać - są w modzie." - Karol wprasza się na kawę
chyba do Grażyny i Grzegorza i rzuca aluzję do zawału Olgierda. <lol>

Postac Wekslera sie scenarzystom udala, bo wzbudza skrajne emocje, nie jest biala ani czarna,
często potrafi byc zimny i wyrachowany, ale też i zachowac sie w porządku (np. kumplowanie sie
z Grzegorzem). :)

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

M też bardzo podoba się ta postać ;) Budzi we mnie miłe emocje

ocenił(a) serial na 8
Pati084

No i te sceny z asystentem Mateuszem świetne. :D

Cefalix

Karol jest świetny. Super było z Igorem w samochodzie jak ciastkami częstował ,pyta szofera czy chce i:
- zabronił mi pan jeść w pracy
- a no tak strasznie kruszysz XD

albo dawny tekst jak się wyprowadzał (po wyjściu z więzienia): "mogę wziąć ten obraz? czuję się do niego bardzo przywiązany. a Grzegorz będzie miał więcej miejsca na kolejny obraz z konikami, albo z jeleniem na rykowisku"

ocenił(a) serial na 8
Wingo

Heh. Nie wiem kto mu pisze te teksty, ale sa super. I jeszcze jak Strasburger je wypowiada. Dobrze dobrany aktor do tej roli. I kurcze, długo sie trzyma w PM. Już ponad 1000 odcinkow, nawet zdążyl pojść do paki i z niej wyjść. :P