4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Karol Weksler

ocenił(a) serial na 3

Czy tylko mi ostatnio tak się spodobała postać Karola? Świetne ma teksty, powiem szczerze, że
Strasburger to był strzał w 10, pasuje do tej roli, takiego cwaniaka, który ma wszystko w nosie i
uważa się za Boga :D Ostatnia rozmowa z Grażyną "Mam wolny termin za miesiąc... o 7 rano" :D

elmoo_filmweb

Zabawna była kolacja u Sabiny, gdy Karol opowiadał dowcip, moze nie najwyzszych lotów, ale analogia jak w familiadzie.

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

hahaha beka i jeszcze wszyscy jak się śmiali :D

ocenił(a) serial na 3
mateusz815

http://www.youtube.com/watch?v=nlq7lDQupsE
:D

ocenił(a) serial na 4
elmoo_filmweb

G: o jakich twoich talentach JESZCZE nie wiemy?'
S: Natan robi tez swietna minetke

użytkownik usunięty
elmoo_filmweb

Karol teksty ma fajne w biznesie jest bogiem.ale na gruncie rodziny jest straszym mięczakiem.

ocenił(a) serial na 4

niby czemu

ocenił(a) serial na 10
marajka

Karol jest wybitny. Zawsze i wszędzie.

marajka

Bo wybaczył Agacie, sposoruje Sabine i Grażyne, tolerowal kochankow swojej żony i teraz chce jeszcze żeby do siebie wrócili.

ocenił(a) serial na 4
fifi123

z graza chyba mieli uklad dlatego ja sponsoruje a malzenstwo sie sypnelo z jego winy bo nia pomiatal. poza tym jak ma kasy jak lodu i ma ochote sponsorowac corke to czemu nie. co do agaty to ciezki motyw ale nie mozna zapomniec ze to tez jego dziecko a obsesje na punkcie sabiny ma z ego winy

marajka

Ale nie powinno sie dopuscic do jej wypuszczenia ze szpitala, jest niebezpieczna i dziwne ze ktos rozsadny, bo weksler taki sie wydaje, dopuścil do tego.

ocenił(a) serial na 4
fifi123

jo, ale to tylko serial / nie mozna tego za bardzo analizowac bo wiadomo ze nic sie kupy nie trzyma

ocenił(a) serial na 10
marajka

Dokładnie. Ostatnio wiele sytuacji jest naciąganych, nawet kosztem realizmu, żeby potem można było stworzyć coś ciekawego, przez co zagłębienie się w zachowania bohaterów traci sens. To widać gołym okiem.

użytkownik usunięty
fifi123

Dziękuje fifi że świetnie to wytłumaczyłaś nic dodać nic ująć.

użytkownik usunięty

Hahaha,mnie rozwalilo jak byl w restauracji z Grazyna i powiedzial jej z usmiechem "mam nadzieje,ze jeszcze do siebie wrocimy" i jak powiedzial "co ten rozwod zmieni w naszym zyciu?".

użytkownik usunięty

Wiedziałem że KArol szybko odpuści a scenarzyści nie będą chcieli robić rewolucji w serialu z odejściem Grażyny od Grzesia i powrotem do Karola.