Karol prywatnie a zawodowo to dwie różnie postacie.zawodowo jest męski,zdecydowany jest
urodzonym zwycięzcą nie ma zmiłuj dla konkurencji.A prywatnie to mięczak i cienias.oficjalnie cała
rodzina trzesie dupami przed nim ale tak naprawdę wszyscy go mają w dupie.córki robią co
chcą,żona ma drugiego kochanka.kochankowie jego żony leją go po mordzie albo wyrzucają z jego
domu.
Gość tak naprawdę wszystkim ustępuje nawet Agacie zaczął w tyłek wchodzić,poza
tym który facet zgodziłby się żeby jego żona mieszkała z kochankiem w jego domu za który
płaci.Tylko taki cienias jak on.
Jaki kochanek? Przecież oni nie są już razem. Ona związała się z Błażejem czy Królem jak jeszcze Weksler był w więzieniu. Ująłbym to raczej jako "partner życiowy" a nie kochanek, bo kochanek to jak niby się kogoś kocha a prowadzi się podwójne życie.
Wedle prawa to kochanek.przecież dalej nie mają rozwodu.Ale jeszcze to że Grażyna jest w oficjalny związku z Grzegorzem mogę zrozumieć ale to Karol nie chce się rozwieść w takiej sytuacji nie.
Racja Grazyna z Karolem są małżeństwem i w świetle prawa Grazyna zdradza męża, a Grzegorz to jej kochanek, przydupas. Scenarzyści powinni się obudzić i w końcu ich rozwieść
Właśnie o to mi chodzi.Gdybym sam wziął rozwód z żoną to pewnie zachowywałbym sie jak Karol może nawet utrzymywałbym dobre relacje z jej nowym facetem tak jak Karol z Grzegorzem.Ale kiedy nie wzielibyśmy jeszcze rozwodu taki stan by mnie denerwował.i powiedział bym żonie słuchaj albo się rozwiedzmy albo musisz rozstać się z kochankiem bo żle to wygląda.
czytalam w streszczeniach ze wkrótce zostanie poruszona sprawa rozwodu wekslerow ale juz bywaly w streszczeniach bledy to nie mozna miec pewnosci
Podobno Karol dlatego nie chciał się rozwieść bo liczył że Grażyna do niego wróci.Niezły rogacz baba miała dwóch kochanków a on chce żeby dalej byli małżeństwem.
I kochanek był w wieku jej córki (nota bene był jej chyba pierwszym chłopakiem, przynajmniej w serialu), na dodatku zlał Wekslera przy interesantach na biznes lunchu a ten wycofał oskarżenie ;D
Miał go przeprosić ale chyba nawet tego nie zrobił.Z każdym odcinek coraz mniej szanuje Karola.gość udaje takiego co rządzi całą rodziną a jest odwrotnie.Wszyscy go mają w dupie.Cała rodzina utrzymuje się za jego pieniądze.Wogóle zastanawiam się na czym on tak się dorobił.
Pewnie robił przekręty w latach 80/90, nakradł to ma i tym samym dostał się na listę najbogatszych.
A serio, być może Karol sobie przekalkulował, ze utrzymywanie całej rodziny jest tańsze niż podziąl majątku przy rozwodzie, gdzie w gre wchodzą mln. I tym samym wchodzi w d,pe tym razem Agacie.
Swoja drogą to już patologia. W domu Karola mieszka zona z kochankiem ( był okres, ze mieszkali we trójke Karol, Grazyna i Grzegorz), ktory jest ojcem jej bylego młodszego kochanka, mąż wpada do nich na kawe i ciasto, koleguje się z Grzegorzem, wcześniej dostal po ryju od Błażeja .
PM dorównuje Modzie na sukces.
Gdyby byli po rozwodzie to jeszcze KArol utrzymuje dobre relacje z byłą żoną i polubił się z jej nowym partnerem.Na dodatek wszystko jest podzielone np najlepsze firmy i większośc majątku np 75 procent bierze Karol.Grażyna dostaja jakąś firmę sporo majątku np 25 procent,dom i coś tam jeszcze.I wszystko jest ustalone Karol przychodzi do Grażyny i to jest jej dom.Grażyna przychodzi do innego domu który jest jego wartością.
Ciekawe w sumie ile majątek Karola wynosi około.I ciekawe kto jest najbogatszy czy on,Artur lub Aneta.Wydaje mi się że najbiedniejsza jest Aneta a kto najbogatszy to nie wiem.
Karol to faktycznie mięczak.On nie udaje naprawdę mu odwaliło.Gość jeszcze był oburzony że Grażyna nie specjalnie chce układać się z Agatą.Już Grażyna ma więcej odwagi od niego.