Zainspirowany postem Zgiebongo w innym temacie, postanowiłem utworzyć osobny, specjalny
temat dla nieco już w serialu zapomnianej przyrodniej siostry Mariusza i Pawła. Ostatnio
widziana bardzo dawno temu, chyba jeszcze gdy żyl E. Żentara (Wiktor).
Obecnie z tej malej, lekko wkurzającej osóbki rozwinął się niesłychanie piękny kwiat. :D
Uważam, że powinna wrócić i mieć wątki z Patrycją i Dominikiem, bo powinna pasować do nich
wiekowo.
Po zobaczeniu jej aktualnych fot na FB, wręcz się tego domagam!
https://www.facebook.com/ula.bogucka?fref=ts
Co myślicie? Patrycja chyba by się pod ziemię zapadła przy niej? :P
Heh, ja jestem mega nią podjarany, powrót mógłby być bardzo ciekawy. Zawsze była ładną dziewczynką, ale teraz cudo. Ciekawe jak z charakterkiem, jaką bohaterkę zrobiliby z niej po latach.
Fajnie byłoby dołączyć ją do wątku Patrycji i Dominika, przy okazji mógłby po wakacjach wrócić Fabian (kurczę, lubię aktora i postać, super się go oglądało), do tego koniecznie Mirka oraz Krystian - bez kitu, czasami byli irytujący, ale aktorsko wolałbym oglądać ich niż paczkę Radki, Mikser, Błażeje itd.
Nie ma co wierzyć w cuda, dziewczyna gdyby mogła pewnie z chęcią by wróciła do takiego serialu. Ale to scenarzyści od lat nie mają pamyslu na rodzinę Nahorskich/Krzyżanowskich. Do tego wcześniej musieliby po cichu uśmiercić Wiktora, męża Marioli.
Może choć gościnnie by się mogla pokazać. Producenci sprawdziliby czy zrobiła jakieś wrażenie na widzach (np. poprzez pytanie na fb) i wtedy by sie pomyslalo o wątku dla niej.
Co do Wiktora to jest jeszcze pare opcji: mogliby powiedzieć, że obecnie siedzi gdzieś za granicą, bo dostał tam lepszą propozycję pracy, wyjechal np. na rok, potem że sobie kogoś znalazl i postanowił się rozejść z Mariolą (tutaj np. wątek dla Marioli, która czuje się przez to fatalnie, Marysia i Aneta próbują jej pomóc, umawiają ją na randkę z jakimś facetem, potem okazuje się nim być samotny Karol Weksler, Mariola spotyka sie z Wekslerem, Paweł jest w szoku, że facet, u którego pracował może stać się jego nowym ojczymem xD). Takie moje luźne pomysły. ;)
Świetny pomysł! :) Sądzę, że ta postać miałaby spory potencjał, ale Patrycja przy niej chyba wróciłaby na ziemię i przestała marzyć o karierze modelki :D
Up, up...
Bedę co pewien czas odświeżał temat, bo autentycznie ta dziewczyna zrobila na mnie wrażenie i gdyby to było w mojej mocy to umieścilbym ja na powrót w tym serialu. :D Nie wiem, może by jej wyslac w wiadomości na fb link do tego tematu na Filmwebie. xD Ciekawe jakby zareagowała. Pewnie nie sądzi, że ktoś w ogóle jeszcze ją pamięta z tego serialu. ;))
Ula zagrała w "Letnim Przesileniu" Rogalskiego, zdaje się że jedną z głównych ról (jak można wnioskować z opisu). Premiera zaplanowana na jesień.
http://www.prasaifilm.pl/index.php?lang=pl&Itemid=113
No podjarka jest:D
Ale skoro masz znajomości na planie PM, to jaki problem zdobyć nr tel do Uli i się z nią umówić? Nie ma potrzeby podbijać tematu, który nikogo nie interesuje:D
Mogłaby się od czasu do czas pojawić w serialu, ale tylko jak już wróci Paweł grany przez Krawczyka. Bo póki co to niby jako kto? Jako skruszona ciocia, która maxymalnie raz widziała swoją bratanicę Julkę? Słabe jak cholera.
Zostaw dla siebie swoje wredne i zalosne komentarze. One nikogo nie interesują. :))
A weź mi jeszcze powiedz: nie znalazłaś czasem w urodzie tej dziewczyny jakichś mankamentów jak przy innych aktorkach? Opinia takiej znawczyni kobiecej urody i aktorskiego talentu bylaby dla niej bezcenna. Wykorzystam swoje znajomości tak w ogóle i Cię umowie z Anetką Zając. Porównacie sobie w realu kto fajniejszy, bardziej zgrabny, co myślisz? :D
Nie wiadomo jak jest teraz z umiejętnościami aktorskimi i w ogóle. To że nam się podoba raczej nikogo nie interesuje XD
spokojnie , bo Ci żyłka pęknie i kto wtedy będzie nas raczył 24h swoimi wynurzeniami?:(
Nie oceniam urody Uli Boguckiej bo nie wiem jak obecnie wygląda, pamiętam ją z serialu jako uroczą dziewczynkę z podstawówki, dziś to już pewnie kilkunastoletnia pannica, ale nie gustuję w kobietach, także mogę Cię pobłogosławić, Ciebie, Was..:)
Chcesz mnie umówić z Anetką Zając? o.O
Błagam, nie!!!!!! Nie chcę jej wpędzać w jeszcze większe kompleksy ;)
Ps. Wrzuć trochę na luz. Nie traktuj tego forum i serialu jako najważniejszej rzeczy w świecie, wartej Twoich nerwów:)