Ostatnio zdobyłem dostęp do Ipli bez reklam z poziomu dekodera i oglądam sobie stare odcinki PM. Niestety teraz w porównaniu ze starszymi odcinkami, nawet tymi sprzed 3 lat poziom mocno spadł. Połowa to pseudo śmieszne i nieciekawe wątki Wadlewa. Nic się tak naprawdę nie dzieje ciekawego. Nie ma ani jednego wątku, który trzymałby w napięciu, albo co najmniej byłby ciekawy i czekałoby się jak się potoczy.
Watek kryminalny wedlug ciebie nie trzyma w napieciu..??? ja już teraz nie moge doczekac sie poniedzialku.Ciekaw jestem kiedy Hubert rozprawi sie z ta cala niemiecko-ruska mafią!!...dobrze ze Marysia caly czas go wspiera...bez niej i Anetki milionerki krora ma znajomosci wszedzie by pewnie sobie nie poradzil
Nie trzyma, mało tego odnoszę wrażenie że jest robiony na siłę. Poza tym kto normalny (Marysia) naraża swoje rodzone dziecko na niebezpieczeństwo, jak dla mnie to sci-fi. Heh zapomniałem w poprzednim poście dodać, że kilka lat temu Marysia też była jeśli chodzi o wygląd świetna, idealna jak dla mnie, po urodzeniu dziecka już tego nie ma no ale nie na tej drodze chciałem pojechać.