4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Ja nie wiem czy to jakaś moda na długie włosy nastała w tym serialu? Patryk się nie obcina, Paweł też? Z tym, że Patrykowi może to jeszcze jakoś pasuje, ale Paweł wygląda komicznie. Zaczyna mnie to powoli wkurzać, czy ten koleś nie widzi się w lustrze? I poprawia te włochy cały czas jak baba... masakra, nie da sie w ogóle na to patrzeć

tony_tr

tez mnie wkurza to xD wygląda jak zwierz ale jak widzialem na zdj bedzie miec potem spięte te włosy , a nie ogoli chyba tej pały bo krecą Dr Dziwago na platformie ipla i mu sa potrzebne do charakterystycznego ' Doktorka dziwago ' ; D

gunz92

O Doktorze Żywago to słyszałem, ale Dziwago? Aż myślałem, że to żart. Chyba niezbyt udana komedia skoro w telewizji jej nie ma.

gunz92

Spięte? To już całkowita porażka, czy on nie ma lustra na chacie?

tony_tr

Zgadzam się z założycielem/ką tematu. W tych długich włosach wygląda trochę... ciotowato.
Patryk jak na razie wygląda spoko, ale jak mu jeszcze trochę te włosy podrosną, to pewnie też będzie wyglądał śmiesznie.

tony_tr

http://pierwszamilosc10.blog.onet.pl/

tutaj jest pare zdjec jak beda wygladac wlosy pawła

tony_tr

OMG! jak on mnie wkurwia!!! normalnie nie mogę patrzeć na te jego kudły, podłoge powinien nimi myć! wygląda normalnie jak jakiś pedał! Ta majka i on to powinni wylecieć z tego serialu

tony_tr

wogule nie darady obejzec chodzmy minuty

driver22221

To można słownik ortograficzny wziąć na ten czas.

tony_tr

a ja mimo ze nie cierpie tego kolesia uważam że w długich wyglądał znośnie bo teraz wygląda jak cap :D:D:D on ma jaką dziwnie długa szyje i ten łeb taki dziwny u góry szeroki potem się zwęża i w krótkich włosach wygląda tragikomicznie :D:D:D:D:D: jak cwel