Ja nie wiem czy to jakaś moda na długie włosy nastała w tym serialu? Patryk się nie obcina, Paweł też? Z tym, że Patrykowi może to jeszcze jakoś pasuje, ale Paweł wygląda komicznie. Zaczyna mnie to powoli wkurzać, czy ten koleś nie widzi się w lustrze? I poprawia te włochy cały czas jak baba... masakra, nie da sie w ogóle na to patrzeć
tez mnie wkurza to xD wygląda jak zwierz ale jak widzialem na zdj bedzie miec potem spięte te włosy , a nie ogoli chyba tej pały bo krecą Dr Dziwago na platformie ipla i mu sa potrzebne do charakterystycznego ' Doktorka dziwago ' ; D
O Doktorze Żywago to słyszałem, ale Dziwago? Aż myślałem, że to żart. Chyba niezbyt udana komedia skoro w telewizji jej nie ma.
Zgadzam się z założycielem/ką tematu. W tych długich włosach wygląda trochę... ciotowato.
Patryk jak na razie wygląda spoko, ale jak mu jeszcze trochę te włosy podrosną, to pewnie też będzie wyglądał śmiesznie.
OMG! jak on mnie wkurwia!!! normalnie nie mogę patrzeć na te jego kudły, podłoge powinien nimi myć! wygląda normalnie jak jakiś pedał! Ta majka i on to powinni wylecieć z tego serialu